Vitaminimm Kubraekn aynen öyle valla iyi olsunlar da her acıyı çekmeye razıyım feda olsun onlara bel ağrıları kasık ağrıları 😂😂
lkayRazgatLolu Sirin en fazla iki yastık üst üste koyup yükseğe koyabiliyorum daha fazla olunca ayaklarım karıncalaşıyor 😬
Vitaminimm Kubraekn 8+2 olduk canım bizde yeniyiz buralarda daha 😂 çok şükür tek korkum kusmaktı 2 defa midem ayağa kalktı ama başaramadı yani daha başıma gelmedi inşallah gelmez 🙏🏼😂
Kubraekn Patito__ Rabbim yardımcın olaun canım ne sıkıntın varsa geçer inşallah sağ salim alırsın bebişimi kucağına 🙏
Kubraekn Vitaminimm ay gelmesin bende bulantı oluyo korkusunda yemek yiyemiyorum sadece kahvaltılık türü yiyorum bir kez kustum allahıımmm çok fenaydı gözümün önünde pullar oluştuu😂😂
Patito__ Kubraekn aminnn cnm suan skintm yk cok skur sdce endiselym insallah 8 ay sonra endiselerm sona ercek 🙂)
Vitaminimm Kubraekn inşallah birdaha olmaz 😘 bu yaşıma kadar en çok korktuğum şeydir ilerde hamile kalırsam ya o çok kusan insanlardan olursam dıye düşünüyordum inşallah gelmez başımıza 😂
Aden BENDE haziran annesiyim inşallah 16 sı görünüyor şimdilik ama hayırlısı olsun sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin rabbim
Aden Kubraekn 7 haftalık hamileyim fakat kendimi hiç iyi hissetmiyorum bulantı halsizlik uyku isteksizlik bu tür şikayetlerim var nasıl çözüm bulabilirim
Vitaminimm Kubraekn 🙈🙈 sormaaa 6,5 haftama kadar 2 kg aldım 😂 gerçi kaldım öyle devam etmedi daha ama alıcam daha gibi çok aşırı iştahım açık maşallah 😂