Patito__ Vitaminimm Allah razi olsun deneyimlerini paylasman bna iyi geldi ve rahatlatti doru diosun psikoloji ve iyi dusunmek ck onemli Saolasn bende herkese dua ediorm Rabbim saglikla kucagmza almayi nasip eder insallah
Vitaminimm Kubraekn aynen öyle valla iyi olsunlar da her acıyı çekmeye razıyım feda olsun onlara bel ağrıları kasık ağrıları 😂😂
lkayRazgatLolu Sirin en fazla iki yastık üst üste koyup yükseğe koyabiliyorum daha fazla olunca ayaklarım karıncalaşıyor 😬
Vitaminimm Kubraekn 8+2 olduk canım bizde yeniyiz buralarda daha 😂 çok şükür tek korkum kusmaktı 2 defa midem ayağa kalktı ama başaramadı yani daha başıma gelmedi inşallah gelmez 🙏🏼😂
Kubraekn Patito__ Rabbim yardımcın olaun canım ne sıkıntın varsa geçer inşallah sağ salim alırsın bebişimi kucağına 🙏
Kubraekn Vitaminimm ay gelmesin bende bulantı oluyo korkusunda yemek yiyemiyorum sadece kahvaltılık türü yiyorum bir kez kustum allahıımmm çok fenaydı gözümün önünde pullar oluştuu😂😂
Patito__ Kubraekn aminnn cnm suan skintm yk cok skur sdce endiselym insallah 8 ay sonra endiselerm sona ercek 🙂)
Vitaminimm Kubraekn inşallah birdaha olmaz 😘 bu yaşıma kadar en çok korktuğum şeydir ilerde hamile kalırsam ya o çok kusan insanlardan olursam dıye düşünüyordum inşallah gelmez başımıza 😂
Aden BENDE haziran annesiyim inşallah 16 sı görünüyor şimdilik ama hayırlısı olsun sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin rabbim
Aden Kubraekn 7 haftalık hamileyim fakat kendimi hiç iyi hissetmiyorum bulantı halsizlik uyku isteksizlik bu tür şikayetlerim var nasıl çözüm bulabilirim
Vitaminimm Kubraekn 🙈🙈 sormaaa 6,5 haftama kadar 2 kg aldım 😂 gerçi kaldım öyle devam etmedi daha ama alıcam daha gibi çok aşırı iştahım açık maşallah 😂