• Spor
  • Spor yapan hamisler

Merhaba güzel anneler aranızda evde spor yapan varmı yapıyorsanız hangi hareketleri yapıyorsunuz veya onerebileceginiz YouTube Instagram videolari varmi ☺️ bacak kaslarim olsun istiyorum 🙈 size sorayım dedim☺️😍

Mamababy bende korkuyorum da hamile bayan var YouTube da onun yaptığı hareketleri yapıyorum şimdilik nefes egzersizleri falan tehlikeli hareketler yapmıyorum ☺️doğumdan sonra hurraa😃

Hamile pilatesini öneriyorlar doğumu da kolaylaştırıyor muş ben de başlıca mbaşlayamadım Bi türlü

AysennHE ben 15 haftalık olduğumuzda pilatese başladım şuan 21+4’üz çok rahatım hatta 1 hafta ara verdim yapamadım diye bacaklarımda ağrı oldu eğer imkanınız varsa hamile pilatesi çok öneririm

AysennHE hem sürekli aktif olma açısından hemde malum hamilelik sürekli bi günlük hayattan sıkılıyordum artık bu yüzden de çok iyi oldu benim için 😂

AysennHE canım öncelikle doktorun iZin veriyorsa yap derim , benim plesanta aşağıda bir kaç squat yapmıştım hemen ertesi gün kanamam oldu meğer plesentadanmış.yasak bana şuan . Devlet hastanelerinde gebe okulları var orada gösterdiler bize bu hafta eğer plates hareketleri biliyorsan neredeyse aynılar sadece karın kası ile olanları yapmıyorsun .squattıda pilates topunun üzerinde yapıyorsun , duvara topu koyup sırtını yaslıyorsun in kalk yapıyorsun.başka harekette ayakta dik duruyorsun bir elinle duvara yaslıyorsun tek bacağını öne doğru mesela üç kere sonra arkaya doğru üç kere ,yana doğru üç kere ve yine öne doğru öndeyken ayak havadayken saat yönünde ve tersinde yuvarlak çiziyorsun ayağınla.dahaçok hareket varda buradan tarifi biraz zor🙈🙈maddi açıdan imkanın varsa hamile pilatesi ya da yogası en iyisi yoksada gebe okulu👍🏻

tugce67-67 dimi aslında bilinçsiz yapmak doğru değil en iyisi sadece sakin şekilde nefes egzersizleri yapmak spora doğumdan sonra gideceğim nasio olursa şimdilk kendi çapımda yapıyordum fazla da kendimi zorlamiyorum gebe okulunu da araştırayım bir☺️

AysennHE aynen canım ama hafif egzersizler faydalı aslında hamilelikte ama dediğin gibi bilinçsiz kafana göre yapmak allah korusun bebeğin düşüşüne kadar gider.doktor izni ile bilen birinden öğrenip yapabilirsin.nefes egzersizlerindede balonu tek nefeste şişirmeyi evde yapabilirsin🤗

tugce67-67 evet canım haklısın salı günü doktor kontrolüm var soracagim bı onun gözetiminde yapmak daha doğru balon sisirmede çok mantıklı geldi teşekkür ederim balım ☺️

5 gün sonra