Caglagorkem Terzi kendi söküğünü dikemez misali ben. 😒 Pilates eğitmeniyim ve plesentam aşağıda olduğu için bu haftaya kadar yürüyüş dışı bişey yapamadım allahtan öncesinden kaslarım iyi ağrı falan çekmedim 32. Hafta kontrolünü bekliyorum ondan sonra başlıyorum 😋
AysennHE Caglagorkem hadi ya üzüldüm işin profesyoneliyken yapamamak ta üzücü inşallah tez zamanda başlarsınız ☺️
Kbr_71 AysennHE evet canım 35. Haftaya kadar calismayı düşünüyorum Allahın izniyle sporla karışık çalışmam:)
Betusella AysennHE ben Ebru şallının hamilelikte pilates videosu var onu yapıyorum evde. Zorlayıcı hareketler değil sırt omuz ağrılarıma falan iyi geliyor rahatlatıyor beni. Hatta şimdi pilates topu vs de aldım baya pilatese sardım😂
AysennHE Betusella oh mis ne güzel ben onu izlemedim ama bakayım bende tabi plates topu almadım bende önce onu bı alayim 😃
Betusella AysennHE AysennHE hemen almana gerek yok aslında ben Bayadır topsuz ve lastiksiz yapıyorum 1 saat falan aletsiz bir şekilde calısıtırıyor sonra pilates topuna lastiğe falan geçiyor istersen önce bir dene bi kaç kez sonra ben düzenli yapıcam bunu dersen top ve lastik alabilirsin, tavsiyem 😊😘
Dlkdlk Ben gebelikten önce aktif olarak pilates yapıyordum şuan 11.haftamdayım doktor randevumdan sonra onayı ile hamile pilatesi ve yüzmeyi planlıyorum, kısmetse ikimizde sağlıklı olursak😊