• Gebelik
  • 36 haftalık bebeğin boyu ?

Tam 36 da gittim 47 cm satıma göre 36 doktorun demesine göre 35 hafta

Ben gittiğimde boy söylemiyor bana 😐 sadece kilosunu söylüyor. Dün gittigimde 3 kilo 100 gram dedi biraz dikkat et bebek daha fazla kilo almasin haftasına göre önde dedi 🧐

Ben 34+6 da sordum Dr uma boyu nedir hocam Fl*7 mi dedim ,evet ama cok doğru bir ölçüm değil bu haftalarda dedi ,kilosunu +-300 Gr olcebilsek de ,boyu maalesef tutmuyor dedi ve 40 kusur cm civarındadır dedi sadece ,en son 31 haftada 44 cm civarıydı ,FL hesabına göre,takılmayın o yüzden

17022020 Ama cihaz benim doktorumun kullandığı cihazdı yani benim doktorum gidince gittiğim doktor onun odasına geçti 😕

Ayferesin Umarım öyledir birden öyle diyince şaşırdım zaten hiç sevemedim bu doktoru🤦🏻‍♀️

Zeynepreyyan bende şaşırdım çünkü kendi doktorum iki hafta öncesinde 44 dedi iki hafta sonra çocuğun boyunu su mu çekti anlayamadım

Gamm Umarım öyledir Canım zaten bütün enerjimi emdi doktor İnan kendi doktoruna alışınca farklı doktoru sevemiyor

• Gamm bunu yanıtladı.

Koalina aynen öyle canım boyda çok yanlış ölçüm oluyor duruştan kaynaklı . Doğduktan sonra bile sağlık ocağı eksik ölçtü boyu ne oldu çekti mi bu çocuk dedim bir daha ölçtü