• Gebelik
  • 36 haftalık bebeğin boyu ?

Koalina Her ultrason farklı gösteriyor doktorların yanlış bildiği durum değil yani cihaz ne söylerse onlarda onu söylüyor hesaplayıp.Benimki geçen hafta yani 35 de 50 cm di bu hafta ölçülmedi bu haftaya görcez bakalım

Koalina canim ben 22 haftalikken ayni gun hem baska hastaneye hemde kendi doktoruma gittim ilk gittigim hastane bebegimin 200 grm oldugunu soyledi sok gecirdim kendi doktoruma gittigimde bebegim 610 gram oldugunu soyledi icimi rahatlatti enson 14 haftalikken bebegim 100 gramdi ve bu gittigim hastanede ozel hastane birdaha asla o hastaneye gitmem yani ola biliyo boyle seyler kendi takibini yapan doktorun ne diyosa odurr bencee

Koalina boy ultrasonda doktorun ölçtüğü kadar çıkmıyor. Daha uzundur boyu bence . 36 haftada 47 cm vardır en az. 34 haftada 45 cm doğdu ultrason da 49 cm çıkıyordu . Sizinde eksik bakmışlar

Tam 36 da gittim 47 cm satıma göre 36 doktorun demesine göre 35 hafta

Ben gittiğimde boy söylemiyor bana 😐 sadece kilosunu söylüyor. Dün gittigimde 3 kilo 100 gram dedi biraz dikkat et bebek daha fazla kilo almasin haftasına göre önde dedi 🧐

Ben 34+6 da sordum Dr uma boyu nedir hocam Fl*7 mi dedim ,evet ama cok doğru bir ölçüm değil bu haftalarda dedi ,kilosunu +-300 Gr olcebilsek de ,boyu maalesef tutmuyor dedi ve 40 kusur cm civarındadır dedi sadece ,en son 31 haftada 44 cm civarıydı ,FL hesabına göre,takılmayın o yüzden

17022020 Ama cihaz benim doktorumun kullandığı cihazdı yani benim doktorum gidince gittiğim doktor onun odasına geçti 😕

Ayferesin Umarım öyledir birden öyle diyince şaşırdım zaten hiç sevemedim bu doktoru🤦🏻‍♀️