35+2 yiz 47 cm 2600 gr dı
36 haftalık bebeğin boyu ?
Ben 34+6 da sordum Dr uma boyu nedir hocam Fl*7 mi dedim ,evet ama cok doğru bir ölçüm değil bu haftalarda dedi ,kilosunu +-300 Gr olcebilsek de ,boyu maalesef tutmuyor dedi ve 40 kusur cm civarındadır dedi sadece ,en son 31 haftada 44 cm civarıydı ,FL hesabına göre,takılmayın o yüzden
isimsizbebek Sanırım benim kızımda benim gibi minyon olucak bende minyonum😀
Zeynepreyyan bende şaşırdım çünkü kendi doktorum iki hafta öncesinde 44 dedi iki hafta sonra çocuğun boyunu su mu çekti anlayamadım
Koalina aynen öyle canım boyda çok yanlış ölçüm oluyor duruştan kaynaklı . Doğduktan sonra bile sağlık ocağı eksik ölçtü boyu ne oldu çekti mi bu çocuk dedim bir daha ölçtü
Zeynepreyyan Umarım öyledir Canım 🤲🏻
ariyaliyya valla desem ki şunu şunu yapıyorum. Yalan söylemiş olurum ☺️ canım ne isterse yiyorum kendimi sakinmiyorum hiç birşeyden. Hamile kaldığından beri tek dediğim şey sakınan göze çöp batar demek oldu 😂 sadece kan değerlerim düşük olduğu için sabahları 1 çay bardağı suya pekmez katıp içiyorum. Kan değerlerim de şükür normale döndü ☺️ yani öyle ☺️☺️
Koalina ya doktordan doktora şok şey değişiyor ben 38 haftalık ikiz hamileyim burda konuşulan çoğu bilgiden benim haberim yoktu sonradan öğrendim biraz fazla irdeleniyor bence sonuçta doktor değiliz çoğu şeyden anlamıyoruz doktoruma en son hep iyi mi yani sıkıntı var mı diye soruyorum gayet iyi derse gerisini takmıyordım önemli olan o bence sizde öyle yapın hamileliğinizin tadını Çıkarın çok çabuk bitiyo:)
Koalina Biz de 36 haftalığız.Eşim 186 ben 178im bebeğin 2 hafta önce bacak boyu 7 cm çıkmıştı ama 34.haftada 49 cm boyu olacak değildi doktor bacak boyu uzun kesin boyunu söyleyemeyiz dedi. Mesela kafa ölçüüsne göre 2970 gr çıktı dün. Ama bel çevresi 2 hafta gerideymiş kilosu da o kadar değil dedi
Silasahin-1207 çok vaktim de yok sezeryanla alacaklar. Umarım kilo alır 😏
isimsizbebek inşallah canım