Adanur bebeğinizin kilosu iyi dogsada kuveze.girmez bende 36.haftamdym geçen hafta 3 kilo geldi bebeğim doktor gelisimi 2 hafta onde dedi oda 38.haftaya tekamül ediyor o yüzden kuveze girmez ama tabi gününu beklesede.iyi olur

Adanur benim açılde 35 cıktı ama çok sürmedi ebe dedki uzun surseydi seni yatıracaktım 33 haftalık mıydım neydi tam hatırlamıyorum ama ilk kizimda 90larda kafayı yicek gibi oluyordum şaşırdım 90 cıktı sancim yok diyince

Canan06 inşallah canım benim ya Rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun

Benimde sancılarım vardı canım bebeğin kilosu 2500 geçmişse sıkıntı olmaz 35 den sonra rahat olabilirsin dedi doktorum 37 de doğum yapıcam 1 haftamız kaldı

Adanur kaç kilo canım gelişimi nasıldı gelişim geriliği yoksa girmez küveze benim de bu haftada 80 90 karda sancılarım olmustu 1 hafta daha durmustu bebeğim

Gribulut o kiloyu coktan geçtik csnım hayırlısı olsun inşallah

Alparslnbuss gelişimi önde gidiyor canım. İki ayrı ultrasonda bakıldı birinde kilo 3000 üstünde birindede 2800küsürdü

Elisakerem benmkininde kordonu dolanmış boynuna ve 36 haftalık olduk sancılarım da var bu aralar normal doğum mu olmuştu

Adanur 2 gün süren bir kaburga agrım vardı canım. Gaz ağrısı zannediyordum meğer hafif sancılarmış. Nst sonucunda sancim 40 larda çıkıyordu ama düzenliydi. Doktorum durdurmak istemiyorum herşey gayet iyi dedi. Korkma erken bir hafta değil gelirse bebeğin. Biraz yaramaz oluyorlar sadece şuan 9ay 22 gunluk yerinde durmuyor. Saglikla kavuşursunuz inşallah hayırlı doğumlar canım 😊

Gnll35 cok saol canım rahatlattın bni inşallah hersey güzel olur Allahımın izniyle

Adanur benim kızında kontrole gittim sandım hiç hissetmiyordum 85 90 kardaydı çatı muyanesi oldum eve geldim nisanın gelmiş akşam 9 hastaneye gittim sabah 9 da doğurdum ozaman 39 haftalikti

Elisakerem ay bende korkmaya başladım . Sezeryan yada normal doğum olsun illa diye bir düşüncem yok sağ salim olsunda nasıl olursa olsun

Adanur 33 haftadayım 2 gece yatırdılar aynen dediğin gibi düzensiz olarak 90 100 ü gördüm ben sadece karnımda sertleşme (bebek geriliyor gibi) hissediyordum ne ağrı ne sancı müşaade altında tutuldum serum hap v.s verildi sürekli nst takibi oldum son nst güzel çıkınca bıraktılar bebeğin küvöz durumu kiloya bağlı değil dedi doktor 3000 kilo doğar solunumu olmaz emme refleksi olmaz sarılık olur alınır 2000 kg doğar herşey normaldir küvöze girmez dedi bolbol su iç sakin kalmaya çalış yorma kendini ben şimdi evdeyim sürekli istirahat ediyorum ilk doğumun olacaksa sıcak duştan ani eğilme kalkmalardan uzak dur

Adanur canım benimde 36 haftalıkken nst de şancı çıktı ama hemen doğuma alma di doktorum serum falan taktılar sonra evime geldim bu hafta kontrolüm vardı ayın 14 üne sezeryan randevusu verdi artık 38 haftalik oldum nasipse bu salı sezeryan olacagım sende hiç korkma bebekte bir sıkıntı olmadığı sürece hemen doğum yaptırmıyor doktorlar