Adanur 36+ kaçsın canım sancıların kaç çıktı
36.hafta doğum yapan varsa yazabilir mi
Alparslnbuss yeni 36 oldum canım düzensiz sancı olarak 90 ı bulmuş. Ama bnö hissettiğim bi sancı değil. Hayırlısı bakalım kaderimizde ne varsa onu yaşıcaz
Adanur ben yaptım 36+2 de. Geçen pazar yaptım daha. Bebeğim 2650 gram doğdu. Normal doğum oldu. Çok şükür küveze girmedi. Gebelik şekerim olduğu ve kilosu düşük olduğu için bir gün hastanede kaldık. Zaten normal doğumda her türlü kalınıyomuş bir gün. Pzt evimize geldik.içiniz rahat olsun.allahın izniyle herşey yolunda gider sağlıcakla kavuşursunuz inşallah
Ben 36+2 de doğdum kizimi üstelik kordon dolanmıştı çok şükür saglikliydi kuvozde kalmadı 2930 doğdum ve sancilarim 35 te başlamıştı şimdi 6 yaşında ve hemen sütüm gelmisti
Adanur canım yanlış anlamış olmiyasin 90 çok yüksek bi rakkam
Elisakerem inşallah sıkıntısız bende o süreci atlatırım canım
hanifebozaslan27 yok canım yanlıs anlamadım. Ama düzensiz suanlık
Adanur benim açılde 35 cıktı ama çok sürmedi ebe dedki uzun surseydi seni yatıracaktım 33 haftalık mıydım neydi tam hatırlamıyorum ama ilk kizimda 90larda kafayı yicek gibi oluyordum şaşırdım 90 cıktı sancim yok diyince
hanifebozaslan27 işin tersi bende en ufak bi sancı yoktu canım hiçbişey hissetmiyodum öle cıktı anlamadım
Benimde sancılarım vardı canım bebeğin kilosu 2500 geçmişse sıkıntı olmaz 35 den sonra rahat olabilirsin dedi doktorum 37 de doğum yapıcam 1 haftamız kaldı
Adanur kaç kilo canım gelişimi nasıldı gelişim geriliği yoksa girmez küveze benim de bu haftada 80 90 karda sancılarım olmustu 1 hafta daha durmustu bebeğim