Deryavuz benim hissettiğim hiçbir sancı yok canım suanlık Nst düzensiz cıkmış ama 90 ı bulmuş. Doktor doğum yakın gbi dedi. 36 yeni girdim inş bi hafta dha bekler

Alparslnbuss yeni 36 oldum canım düzensiz sancı olarak 90 ı bulmuş. Ama bnö hissettiğim bi sancı değil. Hayırlısı bakalım kaderimizde ne varsa onu yaşıcaz

Adanur ben yaptım 36+2 de. Geçen pazar yaptım daha. Bebeğim 2650 gram doğdu. Normal doğum oldu. Çok şükür küveze girmedi. Gebelik şekerim olduğu ve kilosu düşük olduğu için bir gün hastanede kaldık. Zaten normal doğumda her türlü kalınıyomuş bir gün. Pzt evimize geldik.içiniz rahat olsun.allahın izniyle herşey yolunda gider sağlıcakla kavuşursunuz inşallah

Siner amin canım inşallah sağlıkla kucagıma almak nasip olur. Küveze girmesinden korkuyorum.
      Sende gözün aydın sağlıkla hayırlı bi şekilde büyüsün bebişin

Adanur amin canım hepimiz sağlıkla büyütelim inşallah. Benim de doğumdan bir gün önce nst de hiç sancım çıkmamıştı birden oldu. Benim de doktora ilk sorum küveze mi götürdünüz olmuştu doktor küvezlik bişeu yok dedi. Senin de öyle olur inşallah. Merak ettiğin bişeu olursa yine sorabilirsin

Adanur canım Ben 36+3 te doğum yaptım. Kilosu 2600 olarak doğdu. Çok şükür bir sıkıntımız olmadı hemen kucağıma verdi dr um. Öğlen hastaneye kontrole gittim nst de sancı çıktı dr um çatı muayenesi yaptı. 3cm açıklık vardı 4 saat sonra doğum yaptım

Ben 36+2 de doğdum kizimi üstelik kordon dolanmıştı çok şükür saglikliydi kuvozde kalmadı 2930 doğdum ve sancilarim 35 te başlamıştı şimdi 6 yaşında ve hemen sütüm gelmisti

Gnll35 sancı nasıl sancıydı canım düzenli miydi. Sanki dha erken gbi geliyo endişeliyim acıkcası inşallah bnmde tek isteğim saglıkla gelip kucagıma alabilmek

Adanur bebeğinizin kilosu iyi dogsada kuveze.girmez bende 36.haftamdym geçen hafta 3 kilo geldi bebeğim doktor gelisimi 2 hafta onde dedi oda 38.haftaya tekamül ediyor o yüzden kuveze girmez ama tabi gününu beklesede.iyi olur

Adanur benim açılde 35 cıktı ama çok sürmedi ebe dedki uzun surseydi seni yatıracaktım 33 haftalık mıydım neydi tam hatırlamıyorum ama ilk kizimda 90larda kafayı yicek gibi oluyordum şaşırdım 90 cıktı sancim yok diyince

Canan06 inşallah canım benim ya Rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun

Benimde sancılarım vardı canım bebeğin kilosu 2500 geçmişse sıkıntı olmaz 35 den sonra rahat olabilirsin dedi doktorum 37 de doğum yapıcam 1 haftamız kaldı

Adanur kaç kilo canım gelişimi nasıldı gelişim geriliği yoksa girmez küveze benim de bu haftada 80 90 karda sancılarım olmustu 1 hafta daha durmustu bebeğim

Gribulut o kiloyu coktan geçtik csnım hayırlısı olsun inşallah

Alparslnbuss gelişimi önde gidiyor canım. İki ayrı ultrasonda bakıldı birinde kilo 3000 üstünde birindede 2800küsürdü