Zeyk kan sulandırıcı kullanıyorum tavsiyeniz için yinede teşekkürler
Bitmeyen idrar yolu enfeksiyonu
Snurugur benim o kadar su içmeme rağmen antibiyotik kullanmama rağmen geçmiyor 2.kez doktorum vermedi bana mantar yapar bu sefer diye nasıl geçecek napacak bilmiyorum
Benimde 48 çıkmış pazartesi götürcem doktora bakalım ne vercek 2 kutu antibiyotik içtim artık bi daha verirse bayılacam 🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️
Beyzamuhammed yok yaban mersini bir meyve doğal antibiyotik. Benim gibi antibiyotik alerjisi olanlar genelde bunu kullaniyor. Doktorum dedi zaten kaynat iç diye. Zararını görmedim. Birtek o iyi geliyor bana da.
Bende 3 gündür bu sıkıntıyı cekıyorum lökosit 10 cıkmıs inanılmaz ağrı ile gitttim şuan agrılarım cok cok azaldı ama ona ragmen korkuyorum tekrar gitsem mi diye düşünüyorum inşallah hepimiz şu enfeksıyondan kurtuluruz
Mucizesinibekleyen suyla uyguluyorum 1 yada 2 tatlı kaşığı sirke gerisi bol su 3 4 kez temiz peçete ile sikiyorum sonrasında yıkama yapmadan kuru peçete ile silip iç çamaşırımı giyiyorum
Mucizesinibekleyen
walla baya bi satın aldığımız elma sirkesiyle yaptıydım geçen arkadaşımın annesi yapmış şu 3 defadır falan onunla yapıyorum ama aktarcılarda beyaz sirke doğal sirke var
Kızlar ben de hafif enfeksiyon çıkıyor serklajlıyım ama korkuyorum bu yüzden. Bu yaban mersinini nereden temin edebilirim bilgisi olan varsa çok memnun olurum
korkma içini ferah tut güzel şeyler düşün benim yemediğim antibiyotik vurulmadığım iğne kalmadı üstünede 1 hafta hastanede kaldım kefirden de çok fayda gördüm sirkeli sudan da 10 günde bir idrar tahlili veriyorum takip ediyorum kendim Beyaz sirke aktarcılarda oluyor bana arkadaşım demişti harbiden de işe yaradı bende ben günde 5 lt su içiyordum banamısın demiyodu enfeksiyon
gamzosgamzos bende enfeksiyon vardı çok az hemen de gectı bu hafta doktoruma gttım akıntı cok var mantar dedı peki bu normal dogum ıcın sorun degıl mı 😓
Kendini sıcak tut en çok ayaklarını birde günde 2 kez muhakkak iç çamaşırımı değiştiriyorum oranın nemli kalmamasına dikkat et
Kockbra ben sezaryen oldum canim o konuda bilgim yok
gamzosgamzos anladım teşekkür ederim
Zeyk çok sağol canım
ozis-1986 insan düşünmeden edemiyor çok sağol canım söylediklerini dikkate alicam
Beyzamuhammed allahım şifalar versin hepimize inşallah sağ salim alalım bebişlerimizi kucağımıza
ozis-1986 amiiiiiin inşallah