Kızlar ben de hafif enfeksiyon çıkıyor serklajlıyım ama korkuyorum bu yüzden. Bu yaban mersinini nereden temin edebilirim bilgisi olan varsa çok memnun olurum
Bitmeyen idrar yolu enfeksiyonu
korkma içini ferah tut güzel şeyler düşün benim yemediğim antibiyotik vurulmadığım iğne kalmadı üstünede 1 hafta hastanede kaldım kefirden de çok fayda gördüm sirkeli sudan da 10 günde bir idrar tahlili veriyorum takip ediyorum kendim Beyaz sirke aktarcılarda oluyor bana arkadaşım demişti harbiden de işe yaradı bende ben günde 5 lt su içiyordum banamısın demiyodu enfeksiyon
gamzosgamzos bende enfeksiyon vardı çok az hemen de gectı bu hafta doktoruma gttım akıntı cok var mantar dedı peki bu normal dogum ıcın sorun degıl mı 😓
Kendini sıcak tut en çok ayaklarını birde günde 2 kez muhakkak iç çamaşırımı değiştiriyorum oranın nemli kalmamasına dikkat et
Kockbra ben sezaryen oldum canim o konuda bilgim yok
gamzosgamzos anladım teşekkür ederim
Zeyk çok sağol canım
ozis-1986 insan düşünmeden edemiyor çok sağol canım söylediklerini dikkate alicam
Beyzamuhammed allahım şifalar versin hepimize inşallah sağ salim alalım bebişlerimizi kucağımıza
ozis-1986 amiiiiiin inşallah
Snurugur canım benimde idrar yolu enfeksiyonum oldu çoğu kez. Antibiyotik yazdı doktor ama ben kullanmak istemedim. Nacizane tavsiyem bol bol su tüket ve içeceğin suyun içine bir damla elma sirkesi damlat öyle iç. Ve sirkeli suyla özel bölgeni silip durula. Mümkünse kokulu peçete kullanma inşallah şifa bulursun 🙏🏻
34 haftalık hamileyim sabah gaz sancısı gibi bir sancım vardı kahvaltıdan sonra midem bulandı ve yediklerimi çıkardım . Acile geldik nst bakıldı bebeğin hareketi azdı ama kalp atışı iyiydi sancı çıkmadı.idrarda eritrositim 67 çıktı ilk kez bu kadar yüksek . Doktor yatışımı verdi çok korkuyorum kızlar dua edin lütfen bebeğime bir şey olmasın😞🤲🙏