Kızlaar görenler olmuştur belki daha öncede yazmıştım, idrar yolları enfeksiyonum bugün tekrarladı tuvaletten çıkamıyorum resmen sizce hemen gitmeli miyim hastaneye? Antibiyotiğim son 2 tane kalmıştı içiyordum 3 4 gündür bugün tekrar içtim ama etli etmedi çocuğa hemen zarar verir mi
Bitmeyen idrar yolu enfeksiyonu
Snurugur bende de çok oldu ama şükürler Olsun 2 aydır tertemiz gidiyor ben çözümünü c vitaminin de kefirde ve ev yapımı beyaz sirkede buldum 1 tatlı yada 2 tatlı kaşığı sirke koyuyorum üzerine bol su onunla 3 kez peçeteyle genitalimi temizliyorum haftada 2 yada 3 kez yapıyorum
Elinden geldiği sürece dışarda alaturka wc kullan yada dışarıya çıkacağın zaman su alımını azalt yada yanında sirkeli su taşı ben kolonya şişesine hazırlıyorum çıkarken gireceğim yerlerde sıkıyorum siliyorum öyle oturuyorum kalkınca da genitalimi temizliyorum sirkeli su ile
ozis-1986 direk peçeteyle mi suyla mı uyguluyorsunuz
ozis-1986 ev yapımı bulmak zor hazır zarar verir mi acaba bende enfeksiyondan kurtulamadım
Dogum yapana kadar cektim su lanet enfeksyonu hic bi cozum bulamadim ne denediysem gecmedi o kadar korktumki ya dusuk yada erken dogum olucak diye çok şükür Rabbime ikisinide yasamadim doguma bile 145 lokositle girdim cok zor Rabbim şifa versin canim sagsaglim kavus yavruna inşaAllah
ozis-1986 bende enfeksiyondan çok şikayetçiyim hastanede yatmıştım fakat ilaç hiçbişey kâr etmiyor sanki git gide artıyor herşey beyaz sirke dediginiz şey nedir bide bol bol c vitamini alıyorum ama banamısın demiyor enfeksiyonum ve öyle bi haldeki lavaboya gidince afedersiniz açık olcak ama yemyeşil bi akıntı parça parça geliyor daha 24+6dyiz erken doğum riski olabilir mi çok korkuyorum ilk gebeligim içim içimi yiyor 😫😪
Beyzamuhammed bitmeyen idrar yolu enfeksiyonu benim de başımın belası ama ben antibiyotik kullanamıyorum alerjim var bu yüzden uzun sürüyor sen ilaç kullanmaya devam et. Birde günde 3-4litre su iç içine sirke damlar birkaç damla çamaşırlarını utuleyerek giy. Yaban mersini(mor olanı) kaynatıp içmek enfeksiyona birebir kan sulandırıcı kullanmiyorsan bunu da dene ben böyle böyle rahat ediyorum bir süre idare ediyor beni
Zeyk su içiyorum canım Günde en az 3 çamaşır degisiyorum 😫 enfeksiyondan o kadar sancılanıyorum ki sürekli serum takılmak zorunda kalıyorum anca onunla biraz rahatlıyor vücudum yaban mersini peki zararlı mi ne bileyim hiç o tür şeyler içmedim
Zeyk kan sulandırıcı kullanıyorum tavsiyeniz için yinede teşekkürler
Snurugur benim o kadar su içmeme rağmen antibiyotik kullanmama rağmen geçmiyor 2.kez doktorum vermedi bana mantar yapar bu sefer diye nasıl geçecek napacak bilmiyorum
Benimde 48 çıkmış pazartesi götürcem doktora bakalım ne vercek 2 kutu antibiyotik içtim artık bi daha verirse bayılacam 🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️
Beyzamuhammed yok yaban mersini bir meyve doğal antibiyotik. Benim gibi antibiyotik alerjisi olanlar genelde bunu kullaniyor. Doktorum dedi zaten kaynat iç diye. Zararını görmedim. Birtek o iyi geliyor bana da.
Bende 3 gündür bu sıkıntıyı cekıyorum lökosit 10 cıkmıs inanılmaz ağrı ile gitttim şuan agrılarım cok cok azaldı ama ona ragmen korkuyorum tekrar gitsem mi diye düşünüyorum inşallah hepimiz şu enfeksıyondan kurtuluruz
Mucizesinibekleyen suyla uyguluyorum 1 yada 2 tatlı kaşığı sirke gerisi bol su 3 4 kez temiz peçete ile sikiyorum sonrasında yıkama yapmadan kuru peçete ile silip iç çamaşırımı giyiyorum
Mucizesinibekleyen
walla baya bi satın aldığımız elma sirkesiyle yaptıydım geçen arkadaşımın annesi yapmış şu 3 defadır falan onunla yapıyorum ama aktarcılarda beyaz sirke doğal sirke var
Kızlar ben de hafif enfeksiyon çıkıyor serklajlıyım ama korkuyorum bu yüzden. Bu yaban mersinini nereden temin edebilirim bilgisi olan varsa çok memnun olurum