• Sağlık
  • Bitmeyen idrar yolu enfeksiyonu

Bende 3 gündür bu sıkıntıyı cekıyorum lökosit 10 cıkmıs inanılmaz ağrı ile gitttim şuan agrılarım cok cok azaldı ama ona ragmen korkuyorum tekrar gitsem mi diye düşünüyorum inşallah hepimiz şu enfeksıyondan kurtuluruz

Svlaylay

Svlaylay

1 kaseye 1 yada 2 tatlı kaşığı sirke koyuyorum üzerine de bol su koyuyorum sonrasında 3 4 kez temiz peçetele ile her defasında siliyorum sonrasında durulamıyorum hiç kuru peçeteyle silip iç çamaşırımı giyiyorum

Mucizesinibekleyen suyla uyguluyorum 1 yada 2 tatlı kaşığı sirke gerisi bol su 3 4 kez temiz peçete ile sikiyorum sonrasında yıkama yapmadan kuru peçete ile silip iç çamaşırımı giyiyorum

Mucizesinibekleyen
    walla baya bi satın aldığımız elma sirkesiyle yaptıydım geçen arkadaşımın annesi yapmış şu 3 defadır falan onunla yapıyorum ama aktarcılarda beyaz sirke doğal sirke var

Kızlar ben de hafif enfeksiyon çıkıyor serklajlıyım ama korkuyorum bu yüzden. Bu yaban mersinini nereden temin edebilirim bilgisi olan varsa çok memnun olurum

Beyzamuhammed

korkma içini ferah tut güzel şeyler düşün benim yemediğim antibiyotik vurulmadığım iğne kalmadı üstünede 1 hafta hastanede kaldım kefirden de çok fayda gördüm sirkeli sudan da 10 günde bir idrar tahlili veriyorum takip ediyorum kendim Beyaz sirke aktarcılarda oluyor bana arkadaşım demişti harbiden de işe yaradı bende ben günde 5 lt su içiyordum banamısın demiyodu enfeksiyon

gamzosgamzos bende enfeksiyon vardı çok az hemen de gectı bu hafta doktoruma gttım akıntı cok var mantar dedı peki bu normal dogum ıcın sorun degıl mı 😓

Kendini sıcak tut en çok ayaklarını birde günde 2 kez muhakkak iç çamaşırımı değiştiriyorum oranın nemli kalmamasına dikkat et

Snurugur canım benimde idrar yolu enfeksiyonum oldu çoğu kez. Antibiyotik yazdı doktor ama ben kullanmak istemedim. Nacizane tavsiyem bol bol su tüket ve içeceğin suyun içine bir damla elma sirkesi damlat öyle iç. Ve sirkeli suyla özel bölgeni silip durula. Mümkünse kokulu peçete kullanma inşallah şifa bulursun 🙏🏻

34 haftalık hamileyim sabah gaz sancısı gibi bir sancım vardı kahvaltıdan sonra midem bulandı ve yediklerimi çıkardım . Acile geldik nst bakıldı bebeğin hareketi azdı ama kalp atışı iyiydi sancı çıkmadı.idrarda eritrositim 67 çıktı ilk kez bu kadar yüksek . Doktor yatışımı verdi çok korkuyorum kızlar dua edin lütfen bebeğime bir şey olmasın😞🤲🙏