merveaydin1 evet bende merak ediyorum , ama bebeğe ulaşmıyor zaten spermler , rahmi yumusatma ve belkide nişan gelmesini sağlıyor. Son haftalarda doktorlarinda önerdiğini duymuştum tekrar sormak istedim KbrCry
Kubuuu1 Asellinannesi denedim zorla da içtim ama tık yok 😂😂 bana aşırı tatlı ve yoğun geldi 🙄 bol bol yürüyün bence başka bı şey ise yaramiyor
1prend1prenses Asellinannesi 2 gündür tarçınlı su Papatya çayı plates squat herseyi yapıyorum bugün doktorum kontrol etti 4 cm açılmam varmış ama Sancım veya suyum nişanlım daha gelmedi 🙄🙄 Açılmayı etkilediğini düşünüyorum açıkcası
gzde34 Asellinannesi evet bu Pazartesi gittim ilk çatı muayenesi yaptı bugünde gittim yine 1 cm di yürüdüm hurma yedim yiyorum hatta iki kez yerleri sildim açılma olsun diye tarçın suyunu da içtim olmadı 😄 hafif sancı giriyo ama düzensiz hemen geçiyor nstde çıkmadı bu Pazartesi büyük ihtimalle verir suniyi😒
Asellinannesi gzde34 hadii hayırlısı yaaa ben napcam bılmıyormm valla yaa artık dgurmak istyrmm banada inşallh verır pazartesı suniyi ya
Nuraslanklc Asellinannesi valla bende heyecanlandım😂bugün sancımda artmıştı bide ağrı hissetmiyorum sadece bi an gelecek sandım belden belden vurunca
Aselim19 Asellinannesi ya ben onu toz tarçınla yapıp içtim Allah affetsin nimettir ama çok kötü geldi tadı içemedim ahududu yaprağı çayı almıştım onu demleyip içiyorum 2 gündür ağrım arttı gibi biraz ama henüz tam işe yaramadı 38iz bizde
Nuraslanklc Asellinannesi ben pazartesi gitmeye korkuyorum ya🙄niye çağırdı hemen bilmiyorum neyle karşılaşacağım