merveaydin1 İlişkiye korunmasiz mi giriyorsunuz peki spermin rahmi yumuşatma özelliği varmış sanırım bu gece hepsini deneyeceğim tarçınli su pilates topu temizlik ilişki 😁😁
merveaydin1 evet bende merak ediyorum , ama bebeğe ulaşmıyor zaten spermler , rahmi yumusatma ve belkide nişan gelmesini sağlıyor. Son haftalarda doktorlarinda önerdiğini duymuştum tekrar sormak istedim KbrCry
Kubuuu1 Asellinannesi denedim zorla da içtim ama tık yok 😂😂 bana aşırı tatlı ve yoğun geldi 🙄 bol bol yürüyün bence başka bı şey ise yaramiyor
1prend1prenses Asellinannesi 2 gündür tarçınlı su Papatya çayı plates squat herseyi yapıyorum bugün doktorum kontrol etti 4 cm açılmam varmış ama Sancım veya suyum nişanlım daha gelmedi 🙄🙄 Açılmayı etkilediğini düşünüyorum açıkcası
gzde34 Asellinannesi evet bu Pazartesi gittim ilk çatı muayenesi yaptı bugünde gittim yine 1 cm di yürüdüm hurma yedim yiyorum hatta iki kez yerleri sildim açılma olsun diye tarçın suyunu da içtim olmadı 😄 hafif sancı giriyo ama düzensiz hemen geçiyor nstde çıkmadı bu Pazartesi büyük ihtimalle verir suniyi😒
Asellinannesi gzde34 hadii hayırlısı yaaa ben napcam bılmıyormm valla yaa artık dgurmak istyrmm banada inşallh verır pazartesı suniyi ya