Glcnazz10 Asellinannesi hurma ye süt iç canım faydasını görrsn özelliklede doguma girmeden önce hurmayı ye rahim açma özelligi var
FlkNaz Asellinannesi şuan tatlı tatlı belimden kasıklarıma vuruyor dinlensem geçer sandım ama geçmedi daha beklicem bakalım
Nuraslanklc FlkNaz ay hadi inşallah 💃🏻Akşamları artıyor benim ağrılarım ya senin de öylemi yoksa gün içindede oluyormu
Xbebek123 FlkNaz üç gündür tarçınlı su içiyorum 36. Haftadan beri hurma yiyorum açılma var sancı yok 😒 başka ekstra yaptığınız birşey var ki tatlim
FlkNaz Xbebek123 doktor rahmin yumuşamış dedi ama benim de açılma yok her hece duş alıyorum sıcak merdiven inip çıkıyorum afedersin eşimi zorluyorum birliktelik için oda açılmaya iyi geliyormuş göğüs uçlarımı uyarıyorum çok
Nuraslanklc FlkNaz benim nst de sancı var 60 larda çıktı geçen hafta 45 lerdeydi ama hissetmiyorum ağrı sadece kasılma oluyor
FlkNaz Nuraslanklc 2 hafta önce benim 75.80lerde çıktı doğuruyorum dedim ama ne açılma vardı ne de kanala girmişti bebek dün gittim sancı 0 10larda bile değildi 😁😁