FlkNaz Xbebek123 doktor rahmin yumuşamış dedi ama benim de açılma yok her hece duş alıyorum sıcak merdiven inip çıkıyorum afedersin eşimi zorluyorum birliktelik için oda açılmaya iyi geliyormuş göğüs uçlarımı uyarıyorum çok
Nuraslanklc FlkNaz benim nst de sancı var 60 larda çıktı geçen hafta 45 lerdeydi ama hissetmiyorum ağrı sadece kasılma oluyor
FlkNaz Nuraslanklc 2 hafta önce benim 75.80lerde çıktı doğuruyorum dedim ama ne açılma vardı ne de kanala girmişti bebek dün gittim sancı 0 10larda bile değildi 😁😁
Nur5441 Kubraakman 39+3 um bende bugun doktora gttim daha doguma var dedi 40 i bi gecelim dedi bende sasirdim .. 40 bitince dogsa bari insan heyecanlaniyor 😀😀😍
BuketTe Bulutalazinannesi pazar günü nişanım gelmişti pazartesiden beri 1 bardak tarçın çayı 1 bardak papatya içtim hurmada yiyorum ama hiç bir sonuç yok daha. Salı günü nst de 60-80 sancı düsensiz çıkmıştı. Bugün sabah nstde 30-40larda düzenli çıktı. 39+2yiz artık çok zorlanıyorum hayırlısıyla gelse keşke artık
merveaydin1 İlişkiye korunmasiz mi giriyorsunuz peki spermin rahmi yumuşatma özelliği varmış sanırım bu gece hepsini deneyeceğim tarçınli su pilates topu temizlik ilişki 😁😁
merveaydin1 evet bende merak ediyorum , ama bebeğe ulaşmıyor zaten spermler , rahmi yumusatma ve belkide nişan gelmesini sağlıyor. Son haftalarda doktorlarinda önerdiğini duymuştum tekrar sormak istedim KbrCry