heryerim agrio anam bu ne yahu🤓annemde boyle yasasa beni dogurmazdi herhalde.ne olcak bizim bu halimiz😃🤗🤗
😀😋😘biz yeni hamile.nesil cokmu nazliyiz acaba 😂
ygmr yok yaa nazlı falan değiliz. Herkeste etkisi farklı hormon değişiminin. Annem hiç farketmezmiş bile. 3 çocuk doğurmuş ben 3 numarayım hamileliğini 2,5 aylıkken farketmiş adeti gecikirmiş hep zaten yine geciktim sanmış. Ben öldüm kusmaktan. 20. Haftadayım hala kahvaltı yapamıyorum düzgün sadece kaşarlı tost yiyebiliyorum. Ağrı sızı bende de var. Yani bünyesel bu. Allah herkesin kolay kolay hamilelik geçirmesini doğum yapmasını nasip etsin inşallah🤲🏻
Valla ben de artık eşime şuram ağrıyor demeye utanır oldum 😩 gerçekten çok zorlu bir serüvenmiş. Bir tek benim bu şekilde geçiyor herkes hamileliğini çok rahat geçiriyormuş gibi hissediyorum
Bende 14. Haftamdayım etrafımdaki hamişler güzel geçirirken günlerini ben kusmaltan yoruldum geçmeyecekmiş gibi geliyor
Seherkara ben 9 haftalıgım şimdiden dökülüyorum 😬 umarım ilerleyen haftalarda düzelirim
ygmr 5 aydır iyiydim gık demedim 1 haftadır heryerim ağrıyor bitiğim
Herkesin değişiyo sanırım kayınvalidem de eşimde hiç anlamadım bile nasılsam hep öyleydim 2. De elim kolum kalkmıyodu diyo her hamilelik farklı demek ki Allah yardımcımız olsun iyi ki burası varda dertleşiyoruz yoksa doktorlar bizi bırakırdı 😂
Benim eltimde ayni 5.aya giriyorum sirt agrilarim başladı cok ayakta kalamiyorum 170.boy 70 kilo oldum yoruldukca oturup dinleniyorm suratima bakip cins cins guluyo arkamdan kimbilir neler diyordur hanimefendi 8 aylikken oyleymis kendisi 160 50 kilo flan surekli kiyaslayip duruyor herkesin bunyesi farkli diyorum anlamiyor dudak bukuyor 7 tane kitap aldim vitrinde duruyo cogunu okudum bunlara bosa para vermissin diye imada bulunuyor halbuki ikimizde ayni yastayiz tek fark eğitim durumumuz ve hayata bakış acimiz anlayin halimi 🙁
Allah a sukur huc bir derdim yok hamilelikten yana sadece bacaklarim kasiliyor ama esime nazlanmak cok hosuma gidiyor keske oda biraz nazimi cekse😂😂😂
Amin canim insallahh kac haftalik cinsiyeti neee