Valla ben de artık eşime şuram ağrıyor demeye utanır oldum 😩 gerçekten çok zorlu bir serüvenmiş. Bir tek benim bu şekilde geçiyor herkes hamileliğini çok rahat geçiriyormuş gibi hissediyorum

Bende 14. Haftamdayım etrafımdaki hamişler güzel geçirirken günlerini ben kusmaltan yoruldum geçmeyecekmiş gibi geliyor

ygmr ben eski nesilim sanırım ilk hamileligim ve çok şükür ne bulantı ne halsizlik hiç bişey yaşamadım sadece 22. Haftadan beri kasık ağrım var o da bebek yerleştiği için olacak o kadarda 😊

Herkesin değişiyo sanırım kayınvalidem de eşimde hiç anlamadım bile nasılsam hep öyleydim 2. De elim kolum kalkmıyodu diyo her hamilelik farklı demek ki Allah yardımcımız olsun iyi ki burası varda dertleşiyoruz yoksa doktorlar bizi bırakırdı 😂

Benim eltimde ayni 5.aya giriyorum sirt agrilarim başladı cok ayakta kalamiyorum 170.boy 70 kilo oldum yoruldukca oturup dinleniyorm suratima bakip cins cins guluyo arkamdan kimbilir neler diyordur hanimefendi 8 aylikken oyleymis kendisi 160 50 kilo flan surekli kiyaslayip duruyor herkesin bunyesi farkli diyorum anlamiyor dudak bukuyor 7 tane kitap aldim vitrinde duruyo cogunu okudum bunlara bosa para vermissin diye imada bulunuyor halbuki ikimizde ayni yastayiz tek fark eğitim durumumuz ve hayata bakış acimiz anlayin halimi 🙁

• ygmr bunu yanıtladı.
      • ygmr bunu beğendi.

ygmr ben hiç nazlı değilim ya cok sanslıyım midem bulanmaz bayılmam falan ama psikolojim etkilemdi iyice sinirlendim bazen yalandan oram ağrıyor derim canım bir sey istemesede of canım bunu istedi derim maksat eşle uğraşmak 😅😅

Seherkara hayir.csnim ayni durum cogumuzda var sanirim😂😂bende utaniorm.inanmio artik o dereceye geldik soylemiorm artik bende her sikayet adamda.bikti

BraTurgut allaha sukur hic istifra.etmedim ama.inan onalrinda.baska dertleri oluo mesela ben yuruyemiorm 😂ama.napim az kaldi 2 ayim dayaniirm evde

ygmr bende cok zor geçirdim 🙁 şuan 16 haftalık yeni yeni düzeldim oda tam değil iştahsızlık ağrı halsizlik hepsi var

• ygmr bunu yanıtladı.
          • ygmr bunu beğendi.

Aryaaaa ayy gicik herkesin ayni olmaz yani kiyamam ya bak nasil sinirim bozuldu uyuz olurum oylr şeylere.hem o sekil dusunse bule senin hamile.oldugunu nile bile nasil dio sana

Allah a sukur huc bir derdim yok hamilelikten yana sadece bacaklarim kasiliyor ama esime nazlanmak cok hosuma gidiyor keske oda biraz nazimi cekse😂😂😂

• ygmr bunu yanıtladı.
              • ygmr bunu beğendi.

aesma kuzum daha bastasayilirsin sen ben 30 dayim 🤗henisledikce heryerin agrio kilona dikkat et cok onemli inan kaldiramio vucut

Edaknn masallah sana bende suan gersey var ellerim karincalasio bacakalrim agrio sirtim.belim😂😂😂😂hastalikli oldum rabbimiz yaridimcimiznolsn

Amin canim insallahh kac haftalik cinsiyeti neee

• ygmr bunu yanıtladı.

ygmr yürüyüş yapıyormusun insallah gider ağrıların 🙏

• ygmr bunu yanıtladı.
                      • ygmr bunu beğendi.