ygmr ben hiç nazlı değilim ya cok sanslıyım midem bulanmaz bayılmam falan ama psikolojim etkilemdi iyice sinirlendim bazen yalandan oram ağrıyor derim canım bir sey istemesede of canım bunu istedi derim maksat eşle uğraşmak 😅😅

Seherkara hayir.csnim ayni durum cogumuzda var sanirim😂😂bende utaniorm.inanmio artik o dereceye geldik soylemiorm artik bende her sikayet adamda.bikti

BraTurgut allaha sukur hic istifra.etmedim ama.inan onalrinda.baska dertleri oluo mesela ben yuruyemiorm 😂ama.napim az kaldi 2 ayim dayaniirm evde

ygmr bende cok zor geçirdim 🙁 şuan 16 haftalık yeni yeni düzeldim oda tam değil iştahsızlık ağrı halsizlik hepsi var

• ygmr bunu yanıtladı.
    • ygmr bunu beğendi.

Aryaaaa ayy gicik herkesin ayni olmaz yani kiyamam ya bak nasil sinirim bozuldu uyuz olurum oylr şeylere.hem o sekil dusunse bule senin hamile.oldugunu nile bile nasil dio sana

Allah a sukur huc bir derdim yok hamilelikten yana sadece bacaklarim kasiliyor ama esime nazlanmak cok hosuma gidiyor keske oda biraz nazimi cekse😂😂😂

• ygmr bunu yanıtladı.
        • ygmr bunu beğendi.

aesma kuzum daha bastasayilirsin sen ben 30 dayim 🤗henisledikce heryerin agrio kilona dikkat et cok onemli inan kaldiramio vucut

Edaknn masallah sana bende suan gersey var ellerim karincalasio bacakalrim agrio sirtim.belim😂😂😂😂hastalikli oldum rabbimiz yaridimcimiznolsn

Amin canim insallahh kac haftalik cinsiyeti neee

• ygmr bunu yanıtladı.

ygmr yürüyüş yapıyormusun insallah gider ağrıların 🙏

• ygmr bunu yanıtladı.
                • ygmr bunu beğendi.

ygmr cunku saolsun kendisi biraz sinsirellla da o yuzden ben bana yapilmasini istemedigim seyleri yapmam başkasına ama bazisi varmi iste elinden geleni ardina koymaz

• ygmr bunu yanıtladı.
                  • ygmr bunu beğendi.

Nesrinnn yuruyis yapmaya valusiorm ama yapamiorm cnm belimden uyusuo zaman gec sin de doguram😂😂

Aryaaaa ooo herkese bir olmazki hayret yani en iyisi nuraraya gelince bile fazla muhabbet etmemek oldugunca uzakndurmak ve he deyip gecmek maya calismakda cok.zor anam

ygmr keşke nazlı olsam 🙁 yalancıktan şuram buram ağrıyor desem 😁 4 tane dişim birden ağrıyor belime kramplar giriyor yürümekte zorlanıyorum daha smdiden her gün bi yerime bişeyler oluyor . Doğumdan sonra hastaneye gidecm her yerimden tedavi olcm başta dişlerimden 😂😂 2. Bebek’te ağrı sızı yaşamamak için . ☺

• ygmr bunu yanıtladı.
                      • ygmr bunu beğendi.

Tugceince kiyamam kac haftaliksin.benimde ayni hala cekiorm.dislerimden cok.cektim ama tedavi oldum berbat olsu sukur gecti.bende oyle diorm.bel.fitigim varmis anlamamisim kilo.alinca anladik.yuruyemuirm.bacagima kramplar girio😂derdim bitmio anlayacagin simdide buyudukce.nefesim.daralio odem.oldu sismeyw basladim rabbim zaman gecsin die bakiorm valla😊😊😊😀😀