Bedis_emrah02 bazı aylar bende de olmuştu. Doktora da gittiğimde bir şey çıkmadı sadece antibiyotik verdi kullandım geçti. (O zamanlar bekar olduğum için alttan da bakılmadı) Bazı aylar bence biraz da strese ve hormonlara bağlı olabiliyor.
    Bedis_emrah02 canım bende aynen dediğin durumu yaşadım bugünde kontrolüm vardı. Göğüslerim inanılmaz hassaslaşmıştı hatta. Doktorum östrojen hormonunun yüksek olduğunu bu yüzden rahmin erken kalınlaştığının bununda adetin erken olmasına sebep olduğunu söyledi. Ama tabi sen lekelenme diyorsun. Belki yerleşme kanaması da olabilir umut vermek istemem.
      Nesahhn senin de göğsünden süt geliyor mu benim ki adet değil işte canım pembe leke diye şüphelerim oldu
        Bedis_emrah02 evet canım sıktığımda gelmişti. Yalnız sana tavsiyem adetinin 3. Günü git hormon testi iste. Umarım yerleşme kanamasıdır. Ama değilse artarsa bil ki östrojenin yüksek
        Balzamin bilmiyorum ki çok stresli olduğum zamanlarda böyle birşey hiç olmadı en son kist vardı diye pembemsi akıntım olmuştu okusa ameliyat ile aldılar 4 gün önce ultrasonla bakıldı kist filan yoktu
        Bedis_emrah02 prolaktinin yüksek olduğu için göğsünden süt geliyor o zaman östrojen ile alakası yok. Ama o ilaç lekelenme yapmaz. Eğer prolaktinini düşürdüyse ilaç hamile kalmış bile olabilirsin. Eğer kanama olamzda biterse böyle lekelenme olarak 1 hafta sonra erken gebelil testi yap derim
        Elif1ekim daha ilacı kullanmadım bugün kullanacağım ama en son ilişkim adetten bitikten 4 gün sonra oldu hemen böyle sonuç verir mi hiç anlamadım ki