Filiz74 @HappyMom #7157418 merhaba ben 20 haftalık hamileyim.İzmirde Özel Can Hastanesi’nde Dr.İrfan Özer kontrolundeyim.Dogumumu da bu hastanede yapacağım.
Semaa65 HappyMom tekirdag Çerkezköy özel İrmet hastanesi ilke hanıma bu hafta doğum inşallah muayene ücreti 110
Esra_ben Ankara üniversitesi tıp fakültesi Doç. Dr. Ş. Esra Çetinkaya Muayene ücreti 158 tl Normal doğum 1.750 tl (bu civarda birşeydi) Sezaryen 680 tl Fiyatlar bu ay ggüncellendi. Esra hocadan çok memnunum. Sadece çok yoğun oluyor.
Deletedmom264 Gebze John Hopkins Anadolu hastanesi Doktorum Zeynep Yılmaz mükemmel bir doktor ablam gibi hissediyorum o derece Gebelik takibi içim muayene ücreti 700 Doğum Normal 14bin Suda doğum 16 bin sanırım sezaryen 17 emin değilim
34ayse- Bursa osmangazi ozel aritmi hastanesine gidiyorum dr nagihan uzun cok memnunum normal dogum 2500 sezeryan 2800 tl onceki fiyati buydu suan ne kadar oldu bilmiyorum
SK-Annesi Izmir Ege şehir hastanesi Uzm. Dr. Ferit Tuna yada Uzm. Dr. Minegül Çobanoğlu 100 TL muayene, 3000 TL doğum 24 haftalık hamileyim. Pandemi hastanesi olduğu için, doğumda hastaneyi değiştirmek zorunda kalabiliriz. Ama şuana kadar çok memnunum 💕
PnarYksel Trabzon / Vakfıkebir ilçesinde yaşıyorum ama Giresun Ada Hastanesine gidiyorum . Doktorum İbrahim Levent Doğan . Annemin yengemin de doktoruydu . Karadeniz de sayılı doktorlar arasında . Muayene ücreti de : 75 TL 😊
Melegimm33 HappyMom Mersin anamur ilçesinde şuanda özel muaynehaneye gidiyorum. 150 tl muayne ücreti ödüyorum. Doktorum anamurda doğum yaptırmadığı için anamrdaki özel hastanede yada devlet hastanesinde doğum yapmayı planlıyorum kısmetse🙏🏻
Havvctn HappyMom Mersin Yenişehir Hastanesi Özgü Keskin Yılmazda kontrole gidiyorum. Oradada doğumumu yapıcam.Muayanem 90 tl Doğum sigortalı olanlara 2 bin lira
Gokcetoktas Liv hospital bahçeşehir hastanesine gidiyorum doktorum Bülent tekin inanılmaz iyi biri pozitif ve gerçekten çok tecrübeli bi doktor bu süreçte doktora güvenmek çok önemli onu anladım
Hulya_ HappyMom Bursa Doruk Hastanesi-Dr Suhendan Benderli Muayne ücreti 180 tl Normal doğum 3000 sezeryan 3500 tl
JeanJf HappyMom DİYARBAKIR Özel genesis hastanesi Doktorum: Seval hanım muayene ücreti:98 TL Henüz doğum fiyatını sorgulamadım ama bu hastanede dogum yapacağım inşşallah🤲🏻♥️
Minikbalik Kızlar detaylı ultrasona İstabulda gidecek olan varsa Ali Ekizi tavsiye ediyorum. Çok memnun kaldım. Tektek anlatıyor detaylı ve çok sevecen bir doktor. 🤗
kucuksusaminannesii HappyMom İzmir Menemen Sada Hastanesi Doktor Özlem Özbilen. Muayne ücreti 80₺ Dogum ucreti de 2450₺
Fatos84 HappyMom sivas medicana hastanesi kerime nazlı salihoğlu 👍🏻 Çok güler yüzlü seviyorum doktorumu