Merhaba Annelerimiz 💜
📌 Hangi ilde hangi hastaneye ve doktora gittiniz/gidiyorsunuz?
📌 Ne kadar muayene ücreti ödediniz/ödüyorsunuz?
📌 Ne kadar doğum ücreti ödediniz/ödeyeceksiniz?
Merhaba Annelerimiz 💜
📌 Hangi ilde hangi hastaneye ve doktora gittiniz/gidiyorsunuz?
📌 Ne kadar muayene ücreti ödediniz/ödüyorsunuz?
📌 Ne kadar doğum ücreti ödediniz/ödeyeceksiniz?
Not: Tüm annelerimizin yorumlarınızdan faydalanması için sadece soru maddelerini cevaplandırmanızı rica edeceğiz. (Harici yorumlar silinmektedir.)
Anlayışınız, desteğiniz ve cevaplarınız için teşekkür ederiz.💜
Batman, Medicalpark hastanesi Türkan doktor. Muayene ücreti 80 TL. doğumu da orda yapmayı düşünüyorum. Doğum ücretleri yaklaşık 2 bin TL sanırım.
İstanbul kurtköy emsey hastanesi canan yılmaz toruna gidiyorum muayene ücreti 150 tl doğum ücretini henüz öğrenmedim ama doğumumuda orada yapıcam inşallah..😊
İstanbul Pendik Medipol hastanesi Dr Canan Acar Demir'e gidiyorum. Hastane yeni açıldığı için muayene ücretleri dahil hepsi çok uygun ve ultrason cihazları çok iyi. Muayene 70 tl normal doğum 1700. Henüz 1 kere gittim ama çok memnun kaldım herkese tavsiye ederim ☺️
Istanbul Pendik Yüzyıl hastanesinde Doç. Dr. Serap SİMAVLI doktorum muayene ucreti 2020 itibariyle 165 tl. Isini seven güleryüzlü ama cok yogun bir doktor. Doğumum Türkiye'de olmayacağı için fiyatla ilgili malesef bir fikrim yok.
Medipol çamlıca ya gidiyorum doktorum Kadriye hanmdı ancak ayrılmış Ayşe kavaslıoğluna gitmeyi düşünüyorum mua ücreti 100 tl
*Gaziosmapaşa / Medical Park Hastanesi
*Dr. Shahla Valizada
*Muayene ücreti : 185₺ Polsan indirimli 150₺
*Genel anestezi sezaryen : 3600 (Ocak ayında zamlandı)
Çamlıca Medipol hastanesi /Elif MALÇOK
Muayene:80
Normal doğum:1750
Zorunlu sezaryen:2200
Sezaryen:4000
Muhasebeden aldığım fiyatlar ocakta zam gelebilir denmişti ama geldi mi gelmedi mi bilemiyorum kontrole gittiğimde öğrenicem
HappyMom
Istanbul Fatihte özel muayenehanesi olan Dr. Şule Selman Hanıma gittim
Muayene ücreti 250 tl, daha çok kez gidilmesi gerekse dahi ayda sadece bir kez ödeme yapılıyor; diğer tüm gidişler kontrol sayılıyor.
Doğum için;
Doktora 5bin tl
Kendisi ile doğuma gelen ebeye bin tl
Anlaşmalı olduğu 4 5 hastane vardı; Türkiye Hastanesi, Bahçelievler Memorial, Fatih Medikal Park, Taksim Acıbadem.
Ben Taksim Acıbademe spinal epidural kombine sezaryen ve normal iki gunluk süreye ek bir gece fazla kaldığım için 10bin tl ödedim
Aslında normal doğum 5bin tl
epidural sezaryen 6750 tl
sezaryen 8250
epidural spinal kombine sezaryen 8750 tl
Helâli hoş olsun
Çok zengin değiliz. Birikmiş paramızla ödedik. Normal doğum olmasına niyet ederek özellikle Şule Hanımı seçmiştik. Doğum durumu müsait olmadığı için böyle oldu ama tüm şartlar denendi, keyfi olmadı. O yüzden içime sindi. Elhamdülillah. Sağlıkla çıktık oğlumla hastaneden. Acıbadem personeli de çok iyi gerçekten . Memnun kaldık
Isparta şehir hastanesine gittim doktor tersledi bu ülkede her şey paranla verceksin parayı insan muamelesi göreceksin en azından Meddem de Hülya Hanıma gittim gayet güzel ilgilendi çok tatlı bir doktor. Doğum ücreti de 2200 tl epidural olursa +1000 tl
Bursa doruk hastanesi Kemal köroğlu
İzmir / İrenbe Tüp Bebek Merkezi
Prof. Dr. Ümit İNCEBOZ
Muayene ücreti 400 tl
Doğum ücreti 6000
Samsun medicana hastanesi
Bülent Sürücü
Muayane ucreti 150
Nst ucreti 15
Sezeryan 3500
HappyMom güvençer çiftçi polikinliği şermin güvençer muayene 190 sgklı olduğum için. Acıbadem hastanesinde doğum yapıcam fiyatlar ne bilmiyorum doğumuma 2 ay var bu kontrolumde öğrenicem tahminen toplamda 8 bini bulacak
Konya medova muayene 125 di 140 oldu
Doğum 2300 dü 3 bin oldu
Antalya vitale hastanesi 90 TL muayene 2000 TL normal 2500 sezeryan .
Dr. Koray Duman bence muhteşem sempatik bir doktor .
HappyMom ● Kahramanmaraş/Elbistan Devlet Hastanesi
●Dr. Fahrünnisa Sevinç