HuriyeAta Antalya topçular medstar Dr : Mustafa Sağlam muayene üçreti : 130 lira nasip olursa doğum da topçular medstar hastanesinde olacak
MineAzur Gebze Medar Hastanesi Dr. Mine ATLI harika bir doktor. Muayene ücreti:165 TL Doğumu sormadık daha.
ckmznslhn Balıkesir Özel Sevgi Hastanesi Doktor olarak Alaattin Kaçar özel muayenehanesine gidiyorum Sevgi Hastanesinde yaptırıyor doğumu. Balıkesirden olan var mı başka hamişler? Yorumlarda göremedim 🤗
Ezotkr HappyMom hatay antakya defne hastanesi haydar doktor.doğumumuda orda yapmayı düşünyorum.bi sefer muayne bi sefer kontrol şeklbde gidiyorum.muayne ücreti 120 tl
12alvh34 HappyMom Hatay mozaik hastanesi tüp Bebek merkezi muane ücreti 125tl doğumunda bu hastanede yapacam yaklaşık 2000 TL olduğunu biliyorum
Fnurksp38 HappyMom Kayseri Kızılay Hastanesi Doktor Sevda Uğur a gidiyorum 115tl muayene ücreti veriyorum doğumda 2000tl dendi
Gamzesedat Bahçelievler Nisa Hastanesi Op. Dr. Refika Gasimova Muayene ücreti 100 TL Normal Doğum 1.650 TL Normal Doğum+Epidural 2.550 TL Zorunlu Sezaryen 2.800 TL Sezaryen 3.800 TL Rabbim herkese hayırlı doğumlar nasip etsin 🤲🏻
Nesliyy HappyMom antalyada doktorumun muayene ücreti 300 tl memorial de dogum yapicaz allah izin verirse 5500 tl
Fulyasare Ankara cukurambar özel koru hastanesı. Doktor aslıhan yazıcıoglu ozel muaynehanesı ve muayne 250 tl. Dogum paketı aldıgımz ıcın 4500 tlye gelıyor hrrsey ıcınde (epıdural nornal dogum sezaryen dogum yatıs nst vs). Tabı dokyor bu hastaneden ayrılmıs ozel klıgıne gıdıyoruz ama dogumu koruda yaptırcak. Normal fıyatı 7 8 bınmıs ozel dogum paketı alınca 4500e geldi.
Ebru9120 Memorial Ataşehir hastanesi ilk randevuma gittim doğumu da orda düşünüyorum. Muayene ücreti 312 TL. Özel sigorta ile 30 TL ödedim. Bu hastaneye giden var mı?
esranne HappyMom istanbul, Özel İstanbul Şafak Hastanesi HappyMom Özel istanbul şafak hastanesi, doktorum Albert Kazado. muayene ücreti 140 tl sezaryen ücreti 3.850 tl
Naimeismail01 HappyMom özel adana metro hastanesi Ferat erola gidiyorum muayene ücreti 100 normal doğum planlıyoruz 1850 çok iyi bir doktor kesinlikle tavsiye ediyorum
Arasazad @HappyMom# HappyMomyurt dışındayım özel hastaneye gidiyorum muayene ücreti 250sr doğum da 7,8 bin de civarı ikinci çocuğumu burda dünyaya getirmek zorunda kalıyorum ilk oğlumu Türkiye’de 1080 TL’ye sezeryan ile özelde getirdim annelik sigortası vardı.burda öyle şeyler yok 😒
Gupse HappyMom Ankara Aylin Anıl Arslan hocanın kliniğine gidiyorum koruda doğum yapacağım doğum paketi almıştık toplam 8 bin ₺ ye
SerapHaydan Okuduğum kadarıyla fiyat konusunda en yüksek şehir İzmir. Doktorum Tahir Özgüder. Muayene ücreti 250 tl ayda bir veriyorsun ücreti. Ay içersinde tekrar görmek isterse muayeneler ücretsiz oluyor. Tahir beyin muayene ücreti İzmir standartlarına göre düşük bile kalıyor. Doğuma kendisi 4000 TL alıyor. Hastane tercihi kişiye kalmış ama Çınarlı hastanesi ile çalışıyor genelde. Çınarlı hastaneside 3000 TL istiyor Doğum için. Dışardan özel ebe istersen onlarında fiyatları değişken. Benim danıştığım, Tahir beyin tavsiye ettiği ebenin fiyatı 1500 TL onun ücretide ortalama bir fiyat izmire göre. İki katı olan ebe fiyatılarınıda biliyorum. Normal Doğum istediğim için özel ebeyi tercih ediyorum. Velhasıl Benim toplam 8.500 tl yapıyor ama şöylede bi durum var Benim özel sigortam var ondan yararlanacağım için hastane ayrı doktor ayrı ücret alıyor. Eğer SSK üzerinden ödeme yapsaydım doktor ve hastane ücreti dahil 4000 TL. Özel sigortanın Doğum teminatı 5000 TL. Ebenin ücreti hariç sigortanın karşıladığı ücretin dışandaki ücreti cepten ödeyeceğiz. Doktorumdan da çok memnunum ayrıca.