Merhaba Annelerimiz 💜

📌 Hangi ilde hangi hastaneye ve doktora gittiniz/gidiyorsunuz?
📌 Ne kadar muayene ücreti ödediniz/ödüyorsunuz?
📌 Ne kadar doğum ücreti ödediniz/ödeyeceksiniz?

Nerede doğum yaptınız/yapacaksınız?

Devlet Hastanesi
Özel Hastane

Not: Tüm annelerimizin yorumlarınızdan faydalanması için sadece soru maddelerini cevaplandırmanızı rica edeceğiz. (Harici yorumlar silinmektedir.)
    Anlayışınız, desteğiniz ve cevaplarınız için teşekkür ederiz.💜

Batman, Medicalpark hastanesi Türkan doktor. Muayene ücreti 80 TL. doğumu da orda yapmayı düşünüyorum. Doğum ücretleri yaklaşık 2 bin TL sanırım.

İstanbul kurtköy emsey hastanesi canan yılmaz toruna gidiyorum muayene ücreti 150 tl doğum ücretini henüz öğrenmedim ama doğumumuda orada yapıcam inşallah..😊

İstanbul Pendik Medipol hastanesi Dr Canan Acar Demir'e gidiyorum. Hastane yeni açıldığı için muayene ücretleri dahil hepsi çok uygun ve ultrason cihazları çok iyi. Muayene 70 tl normal doğum 1700. Henüz 1 kere gittim ama çok memnun kaldım herkese tavsiye ederim ☺️

Istanbul Pendik Yüzyıl hastanesinde Doç. Dr. Serap SİMAVLI doktorum muayene ucreti 2020 itibariyle 165 tl. Isini seven güleryüzlü ama cok yogun bir doktor. Doğumum Türkiye'de olmayacağı için fiyatla ilgili malesef bir fikrim yok.

Medipol çamlıca ya gidiyorum doktorum Kadriye hanmdı ancak ayrılmış Ayşe kavaslıoğluna gitmeyi düşünüyorum mua ücreti 100 tl

HappyMom

*Gaziosmapaşa / Medical Park Hastanesi
          *Dr. Shahla Valizada
          *Muayene ücreti : 185₺ Polsan indirimli 150₺
          *Genel anestezi sezaryen : 3600 (Ocak ayında zamlandı)

Çamlıca Medipol hastanesi /Elif MALÇOK
          Muayene:80
          Normal doğum:1750
          Zorunlu sezaryen:2200
          Sezaryen:4000
          Muhasebeden aldığım fiyatlar ocakta zam gelebilir denmişti ama geldi mi gelmedi mi bilemiyorum kontrole gittiğimde öğrenicem

HappyMom
          Istanbul Fatihte özel muayenehanesi olan Dr. Şule Selman Hanıma gittim
          Muayene ücreti 250 tl, daha çok kez gidilmesi gerekse dahi ayda sadece bir kez ödeme yapılıyor; diğer tüm gidişler kontrol sayılıyor.
          Doğum için;
          Doktora 5bin tl
          Kendisi ile doğuma gelen ebeye bin tl
          Anlaşmalı olduğu 4 5 hastane vardı; Türkiye Hastanesi, Bahçelievler Memorial, Fatih Medikal Park, Taksim Acıbadem.
          Ben Taksim Acıbademe spinal epidural kombine sezaryen ve normal iki gunluk süreye ek bir gece fazla kaldığım için 10bin tl ödedim

Aslında normal doğum 5bin tl
          epidural sezaryen 6750 tl
          sezaryen 8250
          epidural spinal kombine sezaryen 8750 tl

Helâli hoş olsun
          Çok zengin değiliz. Birikmiş paramızla ödedik. Normal doğum olmasına niyet ederek özellikle Şule Hanımı seçmiştik. Doğum durumu müsait olmadığı için böyle oldu ama tüm şartlar denendi, keyfi olmadı. O yüzden içime sindi. Elhamdülillah. Sağlıkla çıktık oğlumla hastaneden. Acıbadem personeli de çok iyi gerçekten . Memnun kaldık

Isparta şehir hastanesine gittim doktor tersledi bu ülkede her şey paranla verceksin parayı insan muamelesi göreceksin en azından Meddem de Hülya Hanıma gittim gayet güzel ilgilendi çok tatlı bir doktor. Doğum ücreti de 2200 tl epidural olursa +1000 tl

HappyMom

Denizli de Evren Ceylan
          özel
          muayene ücreti 150₺
          doğumu daha konuşmadık
          anlaştıgı 3-4 hastane varmış

İzmir / İrenbe Tüp Bebek Merkezi
          Prof. Dr. Ümit İNCEBOZ
          Muayene ücreti 400 tl
          Doğum ücreti 6000

Samsun medicana hastanesi
          Bülent Sürücü
          Muayane ucreti 150
          Nst ucreti 15
          Sezeryan 3500

HappyMom güvençer çiftçi polikinliği şermin güvençer muayene 190 sgklı olduğum için. Acıbadem hastanesinde doğum yapıcam fiyatlar ne bilmiyorum doğumuma 2 ay var bu kontrolumde öğrenicem tahminen toplamda 8 bini bulacak

HappyMom
          İstanbul Uskudar Academic Hospitale gidiyorum Dr Ertan Özen.
          muayene ucreti ozel sgk indirimli 214 tl
          dogum ucreti sanirim 5000-6000 tl arasi.
          Sizlerden giden varmi kizlar benim doktoruma ? Yorumlarinizi merak ediyorum

Antalya vitale hastanesi 90 TL muayene 2000 TL normal 2500 sezeryan .
          Dr. Koray Duman bence muhteşem sempatik bir doktor .