uleKaratepe HappyMom İstanbul koşuyolu medipol hastanesi Mine Kaymakçı kesinlikle tavsiye ederim. Muayne ücreti:190 lira
Sezendkc uleKaratepe bende Koşuyolu medipol Seval pata ya gidiyorum muayene 190 zorunlu sezeryan 3.900 salı günü sezeryan olucam
doruk2020_ HappyMom Gaziantep özel akademi hastanesi Aysun alcı ekinci’ye gidiyorum eğer normal doğum yaparsam 1750 sezeryan yaparsam 2.000 ödeyeceğim bu ayın sonunda doğum yapacağım herkesi Allah kolay kurtarsın 😘😘
Handenur61 HappyMom kocaeli golcuk de ozel medar hastanesine gidiyorum daha once dogumumu yine orada yaptim doktorum yine numan ulay
Sonafi İstanbul Ataköy Özel muayenehane Prof. Dr. Suna Özdemir. Normal doğum olacak inşallah Memorial Bahçelievler 9.500₺ Doktorumdan çok memnunum tavsiye ederim ☺️
Beyzanurpalta HappyMom birinci kizimda Devlet hastanesine gittim. Tövbe ettim 2. Hamilelegimdeyim özel hastaneye gidiyorum op.dr Sedat kiziltepeye gidiyorum Osmaniye /Merkez Park hastanesi😊
SevtapAkbulut HappyMom Düzce Özel çağsu Hastanesi Normal Doğumla sezeryan aynı fiyat 2300 sendika indirimi olduğu için 2100 e felan denk gelicek
syrndlr İzmir Egepol Hastanesi Dr. Bülent Turgut Ay 125₺ muayene ücreti Doğum için henüz konuşmadım. Doktorum çok ilgili. O hastanede doğum yapmayı düşünüyorum ama nasip.
Sibel008 1.İstanbul avrupa ilk doğumumu nisa hastanesi (yenibosna) dr münübe aydoğan fiyatı 2 yıl once normal doğum 1300+300 doktor (gece geldiği için) Bebeğimi istanbul birinci hastanesi muayene ücreti 100tl dr münübe aydoğan normal doğum ücreti 2000tl doktorumdan çok memnunum👍
Smyra-06 HappyMom Sincan Nafiz körez devlet hastanesi, Dr. Rahime Serap Alkan çok iyi bir doktor yalnız virüsten dolayı gidemiyorum poliklinik kapalı old. İçin Ankara şehir hastanesine gideceğim önerebileceginiz doktor var mı ?
Dilara60 Fethiye Özel Lokman Hekim Esnaf Hastanesi Op. Dr. Yahya Kemal Koçyiğit kesinlikle tavsiyemdir. Mükemmel bir doktor. Her şey hakkında sizi tam anlamıyla bilgilendiriyor, açıklayıcı konuşuyor ve çok kibar, güleryüzlü bir doktor. ☺️
Yasmini HappyMom bagcilar iklim hastanesi nehir bayram 20 tl mauyene ödüyorum dogum ücretini henüz bilmiyorum
Ekimparis Merhaba, doktorum Nişantaşı’nda Hidayet Erkan. Doğum için Amerikan Hastanesini düşünüyorum. Herhangi bir sigorta için uyguladıkları indirimli fiyatlar aşağıdaki gibi. Epidural 16800 Normal 15600 2.750 vip oda farkı 2.200 süit oda farkı
seda30 HappyMom Istanbul Bahcelievler Medicana Dr Leyla Ercan 185₺ her dr. ucreti farkli. Henuz dogum ucretini ogrenmedim.
SerraKr HappyMom Kocaeli‘de Özel Kocaeli Hastanesi Hilal Bayram. 120 lira muayenesi. Geçen seneki normal doğum fiyatı 2250ydi. Bu sene henüz bilmiyorum.
Elsamran SerraKr doktordan memnunmusunuz ilgileniyor mu muayenelerde guzel. Bir sekilde bir de evdeyken ulasabiliyor musunuz
Kokosannee @HappyMom İstanbul / Esenler Medipol / Dr.Burcu Aydın Boyama gidiyorum Muayene: 210 TL ama çok aşırı bekletiyor ve sürekli alınan randevu iptal olup randevu tarihi değişiyor kısacası istediğiniz randevu tarihinde hiç bir zaman gidemiyorsunuz 🤦🏼♀️ Bende 18. Haftamdayım ve doktor arayışındayım önerilere açığım 🤰🏼
6776 Avcılar Özel Anadolu Hastanesi Opr.Dr. Özcan Karademir e gidiyorum. Muayene ucreti 90tl. Dogum icin henuz konusmadik. Ama doğumu orada gerceklestirecegim. doktorumuzdan cok memnunuz kesinlikle tavsiye ederim🥰