Hastane & Doktor Tavsiyesi (2020)
Ankara gazi hastahanesi özel hoca bölümü
Hoca adı deniz karçaaltinçaba
Muayne.ucreti 189
Sezeryan 500 tl
Normal doğuma girmiyor nöbetçi doktor giriyor ücret yok sadece oda ücreti
istanbul pendik şifa hastanesine gidiyorum. henüz 3 kere gittim ama doktorumdan şuanlık memnunum. dr nihan özdemir, güler yüzlü ve ayrıntılı bilgilendiren bir doktor.
muayene 90 tl, tuzla kartımız olduğu icin indirim oluyor 75 tlye muayene oluyorum.
doğum fiyatlarını henüz görüşmedik bilemiyorum o yüzden :)
İstanbul Beylikdüzü
Dr.Diler Koyuncu özel muayenehanesi var
ikinci gebeliğim. İlk bebeğimde ondaydı çok memnunum.
muayene 200
Doğum 4500
İstanbul çamlıca erdem hastanesi
şükran akalın
muayene 80
1500 normal doğum
1700 z.sezeryan
2200 isteğe b. Sezeryan
Beylikdüzü medilife hastanesi dr brtül kuru
Muayene ücreti 95 tl yeni gucellendi
normal dogum 1250 sezeryan 2250 ama dogum fiyatlari degisecekti
İstanbul Alibeyköy Avrasya hast. Atilla OKUR muayne ucreti 100 tl gayet memnunuz 😍
Osmaniye Özel Park Hastanesi
Dr. Nesrin Aksak
Muayene 42
Doğum ücretini bilmiyorum
[silindi]
İstanbul Memorial Bahçelievler
Aylin Tatlıadım’a gidiyorum. 47 TL ödüyorum. (Özel sigortam var) doğum ücretlerini henüz öğrenmedim ama doktorumdan ve hastaneden çok memnunum.
Gebze özel yüzyıl hastanesine gidiyorum
Dr.çiğdem kılıç çok memnunum doktorumdan
Muayene fiyati 105 lira doğum ücreti nekadar henüz konuşmadım
Diyarbakır özel sultan hastanesi Op. Dr. Fuat Zaman muayene ücreti 70 ya da 75 tam hatırlamıyorum o doktora gittim hamile kaldım ama doğum ücretini bilmiyorum bilen varsa banada söylesin 😃☺
Kocaeli Özel Cihan Hastanesi Ahmet Doğruöz doktorum. Muayene ücreti 115 TL. Doğum ücreti sezeryan normal aynı ücret 3000 TL dediler ancak ocakta zamlanacak demişlerdi henüz belirsiz ne kadar zamlanacağı 🤷🏻♀️
HappyMom Antalya topçular medstar hastahanesi. Nilsem Eraslan doktor. Muayene ücreti 140 tl. Doğumu orada yapacağım yaklaşık 2500 tl . Çok memnunum
Eskisehir anadolu hastanesi
Tanser şenses
Muayene ucreti 115tl
Harika bi doktor
Dogum ücretini sormadim
Eskisehir Batikent özel Ümit Hastanesi Murat ŞENOL doktorum muayne ucreti 105 liraydi zam geldi mi bilmiyorum sali gunu gidicez dogum parasini da o zaman ogrencez insallah
anlara tıp fakültesi
özel doktoruna muayne oluyorum
122 lira muayne ücretim
doktorum şerife esra çeyinkaya
doğum içinde ne kadar olur henüz bilmiyorum ama 1500 civarı bi fiyatdı sanırım.
doktorun mesaisi dışında dopumlarda nöbetçi olan doktor giriyor o zaman sadece oda ücreti oluyoR