M
mine571

• 19 Haz 2020
  • 27 Eki 2019 tarihinde katıldı
  • 0 Takip ediliyor0 Takipçiler
  • ayaklarda şişlik tartışmasında

35+3 üz iki gündür benimde el ve ayaklarım çok şişti.. Havalar birden ısındı ondan mı acaba 🤔 öncesinde sabah kalktığımda belli belirsiz Bi şişlik vardı şimdi çok fazla inşallah önemli bir şey yoktur.

• Rezene çayı iç birebir..Ben hazımsızlık için içiyordum 20. Haftalarda süt gelmeye başladı bıraktım hemen. Aktarlardan doğalını al 2 çay kaşığı 5 dk cezvede kaynat dinlenince süzüp iç.

• pamuk32 Rabbim hepimize şifalar versin.. Bana iyi geldi elhamdülillah.. Baktım ilaçların sonu yok sürekli dozu arttırmak gerekiyor tedavi değil günü kurtarıyorum..Dogal beslenmeye başladım ilaçları bıraktım hacamat yaptırdım o ay gebelik oldu elhamdülillah. Doğumdan sonra ne olur hiç bilmiyorum.. Rabbim hepimizin şifasını en yakın zamanda en kolay şekilde versin 🌸💕

• Arkadaşlar bende de psöriatik artrit var. Hamilelikten önce hacamat yaptırmıştım. Hamileliğin 5. Ayında da yaptırdım vücudum bata rahatladı elhamdülillah.. Şu an 34. Haftada dayım arada agrılarım var ama ilaç kullanmıyorum.. Bir de un ve şeker yiyince agrılar artıyor.. Başlarda çok dikkat ediyordum yemiyordum şimdi kaçırıyorum artık.. Facebook da romatoid artrit canlar grubu var.. Takip etmenizi tavsiye ederim.. Dogal beslenmeyle ilaçsız bir hayat sürdürüyorlar.. Rabbim şu mübarek günlerin hürmetine hepimize şifa versin.

• Araf2020 bende 32 haftalık hamileyim.. Dün tuttum Allah kabul etsin.. Bebek çok hareketliydi.. İkindi den sonra ellerim titremeye başladı iftara kadar dinlenmeye çalıştım

• lnyldr maşallah Allah kabul etsin. Çocuğunuzu göz aydınlığı eylesin 💗

• Arkadaşlar bugün müftü yardımcısına lohusalık kaç gündür diye sordum.En fazla 40 gün en alt sınır yoktur dedi.. Eğer akıntı biter temizlenirsen bir gün bile olabilirmiş.Ben herkes 40 gün bekleyecek sanıyordum çok sevindim 😃sizinle paylaşmak istedim💞💞💞 çünkü sıkıntılı bir süreç insan namaz kılmak Kuran okumak ister.

• 20+3 412 gramdı.. Şükür bir sıkıntı çıkmadı

• Arkadaşlar bende de var bu hastalık...hamilelikten 2 ay önce ilaçları bırakıp ekmeği şekeri ve paketli gıdaları kesmiştim.. Daha sonra hacamat yaptırmıştım iyileşmek için o ay hamile kaldım çok şükür... Hamileliğimin 5. Ayındayım tedbir amaçlı bu ay tekrar hacamat yaptı hacamatçı.. Çok şükür ilaç kullanmıyorum.. İnşallah gerek kalmaz... Arkadaşlar birde face de romatoid artrit canlar grubu var.. İlaçlarla birlikte doğal beslenerek bu hastalığı yenen insanlar var... İnşallah biz de yeneriz bu hastalığı...

• Haziran anneleri cinsiyet tartışmasında

13+4 bizde daha öğrenemedik..Neredeyse etrafımda ki herkes kız diyor ama ben erkek hissediyorum.. Doktorum 15. haftada gelin dedi. Dayanamayıp erken de gidebilirim 😂

• 13+4 bebiş bacaklarını çapraz yapmış hiç açmadı.. Doktor kız olabilir ama büyük bir soru işareti dedi.

• 13+4 deyiz.. Benim de mide bulantılarım azaldı ama devam ediyor.. Kasık agrısı gaz ve bol bol halsizlik var... 12+3 de doktorum cinsiyetine baktı ama bebiş göstermedi.. 3 hafta sonra tekrar gel dedi.. Bende heyecanla bekliyorum 💞

• Haziran anneleri 2020🌺 tartışmasında
        • Canım ben de 7+2 deyim. Bugün benimde mide bulantı yok denecek kadar az oldu.. Kaç gündür doğru düzgün yemek yiyemiyorum. Bugün hafifledi