Hep korkuyodum 31 araliga denk gelmese bari diye ama basima geldi suyum sizinti seklinde geldiginden yatisim yapildi riske atmamak icin suniyle basladilar 2 saattir suni aliyorum ama galina henuz tam kana karismadi öcü degilmis yani bu sunu 😅belkide oyle gorinuyo kimseyi korkutup heycanlandircak birsey yazmacam sadece ne anasi ne babasindan hayir dua alamayacak durumda olan tanimadiginiz bilmediginiz sizin dilinizden dokulecek dualara ihtiyaci olan biriyim ismim cemre lutfen birer ayetel kursu yada icinizdne ne geciyosa bana dua edin bende hepiniz icin dua ediyorum hic birinizi tanimiyorum ama Allah hepinize kolay saglikli dogumlar nasip etsin

Dmce Cemre dualarım seninle ve bebeğinle rabbim çok kolay bi doğum nasip etsin. Kuzunu sağlıklı bi şekilde al kucağına.

• Dmce bunu yanıtladı.
    • Dmce bunu beğendi.

Dmce Allah yardımcın olsun düşmanımı bile bu yolda zor durumda bırakmasın derim hep

• Dmce bunu yanıtladı.
      • Dmce bunu beğendi.

Dmce canım şuan ezan okunuyo ayetel kürsi okuyup doğumun kolay olması için dua ettim benimde doğumuma daha doğrusu günümün dolmasına 4 gün var banada dua eder misin kolay bi doğum yapabileyim kulun kula ettiği dua kabul olurmuş 🤲

Dmce sağlıkla kavuşun bebeğinize 🤲🏻 Allah yardımcınız olsun

• Dmce bunu yanıtladı.
          • Dmce bunu beğendi.

Asya1610 yaaa Allah razi olsun nasil mutlu oldum su yazdigin uc satira varya biraz duygusallasip aglamaya baslamistim yuzumu guldurdun 🥰🥰🥰

Gul-21 ay amin ya valla o kadar dogru bi sozmus ki suan su yatakta anladim 😞ama bunada sukur tabi

Syst333 yaaaa Allah bin kere razi olsun ismini soylermisin ismen dua edim insallah kabul olur 🤗

Fatoaras Allah razi olsun canim cok zor ve heycanli bi surecmis Allah herkese nasip etsin dogumdan sonrada bu uygulamayi uzun sure kullanip dogum yapacaklara tek tek dua etmeyi dusunuyorum yasamayinca dua isteyenlerin halini bilmiyomus

Dmce cemre kuzum, rabbim bir avazda kurtarsın inş. Yeni yılda bebegin kollarinda olsun, kokla mis gibi. Sağlıcakla kucağına kavustursun rabbim. Sende bizlere dua et, unutma😉

• Dmce bunu yanıtladı.
              • Dmce bunu beğendi.

Kizlar lutfen kaynananizla doguma gitmeyin ama dunyanin en iyiusde olsa gitmeyin agzi namazli niyazli diye hele hic suan agridan cok moral bozuklugu sinir sistemim coktu 4 saatte hemsire bile sinirlenip kixdi Allah kimseyi kimsesiz birakmasin esimi ariyorum canimin acisindan istem disi agladim sus oglumu uzuyosun diyo ben burda aci ekiyoeum kadin kafayi koymus uyuyo delirdim ya sancim var nstde dusuk gorunuyo diye yok yok diyo sanki sen cekiyisun esimi aradim hemsire gogus ucu aldirmami istedi kadin diyo ya emdikce cikar ne geregi var o neymis ya hemsire dedi diyorum en son valla delirecem yanimda tamam sagolsun ama kendiyle kiyas edip beni sancidan cok yoruyo lutfen yaniniza nazinizin gectigi deli dolu bile olsa arkadas oz anne kim varsa alin

Erenimo yaaaa cok sagol valla her yoruma ayri bi mutlu oluyorum rabbim sizede kolay dogumlar nasip etsin

Dmce allah yardımcın olsun canım inşallah kolaylıkla kavuşursun bebeğine

• Dmce bunu yanıtladı.
                  • Dmce bunu beğendi.

Dmce duamı ettim rabbim yardimcin olsun inşallah😘 q

• Dmce bunu yanıtladı.
                    • Dmce bunu beğendi.

Ayet-el kürsü okudum. Ismen dua ettim rabbim kolaylık versin. Bir sancı da kucağınıza almayı nasip etsin inşallah

• Dmce bunu yanıtladı.
                      • Dmce bunu beğendi.

Dmce Rabbim yardımcın olsun inşallah sağ salim kucağına alirsn bebeginin

• Dmce bunu yanıtladı.
                        • Dmce bunu beğendi.

Dmce ismim Şayeste canım sendende Allah çok razı olsun 🥰🤲

• Dmce bunu yanıtladı.
                          • Dmce bunu beğendi.