Erenimo yaaaa cok sagol valla her yoruma ayri bi mutlu oluyorum rabbim sizede kolay dogumlar nasip etsin

Dmce allah yardımcın olsun canım inşallah kolaylıkla kavuşursun bebeğine

• Dmce bunu yanıtladı.
  • Dmce bunu beğendi.

Dmce duamı ettim rabbim yardimcin olsun inşallah😘 q

• Dmce bunu yanıtladı.
    • Dmce bunu beğendi.

Ayet-el kürsü okudum. Ismen dua ettim rabbim kolaylık versin. Bir sancı da kucağınıza almayı nasip etsin inşallah

• Dmce bunu yanıtladı.
      • Dmce bunu beğendi.

Dmce Rabbim yardımcın olsun inşallah sağ salim kucağına alirsn bebeginin

• Dmce bunu yanıtladı.
        • Dmce bunu beğendi.

Dmce ismim Şayeste canım sendende Allah çok razı olsun 🥰🤲

• Dmce bunu yanıtladı.
          • Dmce bunu beğendi.

Dmce selametle doğurursun inşallah ayetel kürsiyi okudum senin yerine heyecanlandım 😂

• Dmce bunu yanıtladı.
            • Dmce bunu beğendi.

Canimask insallah Allah razi olsn 5 santime geldik bin sukur

Nazerin yaaa 🥰cok sagolasin Allah sanada hayirli dogumlar nasip etsin valla her agri geldiginde hepinize dua ediyorum

Syst333 canim benimm insallah seninki oyle rahat gecerkihic anlamazsin su girdik ciktim dogurmusum iki saatte diyenlerden biride sen olursun yani insallah herkes oyle dogurur

baby10 aminnn Allah binlerce kes razi olsun guzel dualariniz sayensinde muhtemelen hala dayanabiliyorum

Muhammed_123 yaaa esimin adida muhammed gorunce bi ayri mutlu oldum Allah seninde ne muradin varsa versin rabbin kolay dogumlar nasip etsin insalah 🤗

rumeyssa ya inslalah ne guzel insanlarsiniz ya 🤗valla okudukca mutlu oluyorim

Kbrbydk sagolasin canimm benim bana ettigin bir duanin bin misli sana doner insalah

Dmce amin allah razı olsun bende oğlum için muhammed adını koyacam inşallah 💙

Dmce amin allah razı olsun bende oğlum için muhammed adını koyacam inşallah 💙

Dmce kendimi doğuruyor gibi o anlarım gözümün önünde canım umarım tez zamanda iyi haberini alırız

Dmce Rabbim bir avazda kurtarsın kolaylık versin sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah canım 🤲

• Dmce bunu yanıtladı.
                    • Dmce bunu beğendi.

Dmce cemre cim 🤲🤲Rabbim seni darda bırakmasın bi avazda kurtarsın sağ salim kucağına al inşaallah bende 3 gün sonra bekliyorum bebeğimi bizlerde duandan mahrum birakma

• Dmce bunu yanıtladı.
                      • Dmce bunu beğendi.