Dmce Nazerin yaaa 🥰cok sagolasin Allah sanada hayirli dogumlar nasip etsin valla her agri geldiginde hepinize dua ediyorum
Dmce Canimask rumeyssa Kbrbydk Muhammed_123 baby10 Syst333 Nazerin tek tek yazamadim kizlar valla sizin dualarinizla gece 12 de 9 santum acikligim vardi ama daha dayanilabilevek durumda degildim hic bi sekilde ilerleleme olmadi kimseye dogum hikayetmi anlatip uzmek istemiyorum 🙄zorlwndim evet bebegin basida yanlis yerdne gelince kitlenmis kalmis gece 5 te sezeryana aldilar suan bebeisim yanimda hem suni hem kendi sancim hem bildigin 3 4 kere normal dogum denedik ams sonuc sezeryan muhtemelen normal dogum yapar gibi oldugundan binlerce kez sukur sutumde geldi ayaga kalkmayi bekliyorz bakalim Allah hepinizene bin kere razi olsun zar zor yazdim insallah hepinizin anlatacak guzel dogum hikayeleri olur 🥰🤲🏻
Dmce Syst333 canim benimm insallah seninki oyle rahat gecerkihic anlamazsin su girdik ciktim dogurmusum iki saatte diyenlerden biride sen olursun yani insallah herkes oyle dogurur
Dmce baby10 aminnn Allah binlerce kes razi olsun guzel dualariniz sayensinde muhtemelen hala dayanabiliyorum
Dmce Muhammed_123 yaaa esimin adida muhammed gorunce bi ayri mutlu oldum Allah seninde ne muradin varsa versin rabbin kolay dogumlar nasip etsin insalah 🤗
Gul-21 Dmce kendimi doğuruyor gibi o anlarım gözümün önünde canım umarım tez zamanda iyi haberini alırız
Kbrbydk Dmce aminn allah razı olsun😍 bizimde erken doğum riskimiz var bize de dua edin çok zor yollardan geldik 30.haftaya.
busra2512 Dmce Rabbim bir avazda kurtarsın kolaylık versin sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah canım 🤲
Dmce busra2512 busracimm rabbim seninde yardimcin olsun Allah kimseyi darda birakmasin insallah su durumda en cok istenilen sey dua yakinlariniza haber verim bol dua isteyin
Balkizinanesi Dmce cemre cim 🤲🤲Rabbim seni darda bırakmasın bi avazda kurtarsın sağ salim kucağına al inşaallah bende 3 gün sonra bekliyorum bebeğimi bizlerde duandan mahrum birakma
Dmce Balkizinanesi yaaa rabbim kizinads sanada saglik sihat kolayliklar versin insallah cok sagol 🥰sanci oyle devamli olmuyo nefes molasi oluyo bin sukue
SameTugcEymen Dmce Ay ne güzel bir gün-de geliyorr bebisss 😂 rabbim yar ve yardımcın olsunn rabbim meryem anamizin yardimini sağlasın sana 🤩
Xbebek123 Dmce canimm bir Ayetel Kürsi de 39 haftalık kızımla bizden size hediye olsun sağ saglim kucağına alırsın inşallah bebeğini hayırlısıyla ☺️ mutlaka bilgilendir merak ederiz sizi
busra2512 Dmce Dua en büyük yardım Rabbim hep dua edip dua alan insanlardan etsin bizi inşallah canım 🤲
Belinay_AliEge Bi tane de benden minik fındığımla ❤ Yalnızın Yardımcısı Allahtır Korkma sakin ol dua evet zor Ama Hepsi Geçicek Duymamaya çalış 🙏🏻 Dilerim Rabbim seninle olsun 🤲🏻❤