bir_pasa_annesi bizde 36+3 canım geçen hafta Pazar Pazartesi nerdeyse hiç hareket etmedi. Hemen gittim uyuyordu bi sıkıntı yok dedi doktorum. Yeri daraldığı için içerde halay çekmesini bekleme dedi 😂gün içerisinde 10 hareket say( mesela sabah 9 akşam 8 arası ) dinlen soluna yat ayakta kalma fazla dedi. Az olursa gel diye söyledi. Rabbim hayırlısıyla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin
Asya1610

- 7 Haz 2020
- 18 Nis 2019 tarihinde katıldı
- 0 Takip ediliyor0 Takipçiler
- 37 haftalık anneler tartışmasında
- Çatı muayenesi🧐 (28 hafta) tartışmasında
- İmom omega vitamini kullanan var mı tartışmasında
edaaedaa33 Canım depolarda yok diolar ama bulunduğun yerdeki eczaneleri arayıp sorarsan bulabilirsin. Ben öyle buldum.
- Süt-maydanoz buhari tartışmasında
- Uyuyamayann Annişler🥱🤯 tartışmasında
- Eskişehir'de doktor önerisi 🤔 tartışmasında
- Bakım Zamanı 💇♀️ tartışmasında
- Bakım Zamanı 💇♀️ tartışmasında
- Eskişehir-Şehir Hastanesi tartışmasında
- Düzenlendi
Ftszgn Canım doğum ücretlerini öğrendinmi Erken doğum gözüküyor banada 35i tamamlarız inşallah.Hastane olarak hiç sevmiyorum ama tanser bey çok iyi. Mesala doğumhane tarafında 3 kişilik sancı odası var bu hiç hoşuma gitmedi odada karşılasak sancıyı olmuyormu🤷🏻♀️ 10 gün sonra kontrolüm var sorucam hepsini
- Eskişehir-Şehir Hastanesi tartışmasında
- Sırt ağrısı için çözüm tartışmasında
- Geri sayım başladı son 99 tartışmasında
Baloglum93 benimde son 99🙏🥰👼🏻
- Doguruyorum kizlar 😅 tartışmasında
- Doguruyorum kizlar 😅 tartışmasında
- 24 haftalık hamile tartışmasında
Bende var canım başından beri sırt bacaklar her akşam oluyor ve beni çok huzursuz ediyor doktora da hiç sormadım neden diye
- Kayseri'deki Hamileler Haydi Sohbet'e tartışmasında
Zb1906 canım merhaba Eskişehir den yazıyorum sana. Kayseri de kardeşim var ona ziyarete gittik geçen hafta. Gitmişken bide Kayseri de muayene olayım dedim 21 haftalık hamileyim Mustafa beye gittik çok iyi bi doktor olduğunu düşündüm hatta dedim doğuma Mustafa beyemi gelsem çok kararsızım. Doktor ve hastane hakkındaki bilgilerini paylaşırmısın benimle ☺️
- Kızlar yardımınıza ihtiyacım var Allah rızası için 🙏 tartışmasındaelif41asel Canım rabbimin izniyle hiç bi sıkıntı yoktur bebişinde özeller bu durumu ticaret e dönüştürmüş. Aynı o parayla yapılan kan testini bendede istediler. Hangi şehirdesin bilmiyorum ben Eskişehirdeyim özel hastane istedi bendende. Ama ben öncesinde biliyordum buradaki tıp fakültesinde ücretsiz yapıldığını doktorumada söyledim ama imkansız yok öyle bişey dedi ben de gittim tıp fakültesinde yaptırdım testi doktorum şok oldu. Genetik bölümüne direk gidip yaptırdım kanımı aldılar ordan gönderdiler. Sana tavsiyem varsa yaşadığın şehirde ünv hastanesi genetik bölümüne git konuş ayni teste insanlar dünyanın parasını veriyor bilmedikleri için yazık günah gerçekten. Canını hiç sıkma üzülme boş yere. Ticaret e çevirmişler işi.
- Çatlatma iğnesinin 9. Günü belirti sıfır 😞 tartışmasında
- Eskişehir’de çocuk doktoru önerisi ??? tartışmasında
- Düzenlendi
ozzgeegkhn Yunus EmreBaysal, Fatih Özgen mükemmel doktorlar ikiside