Asya1610

• 7 Haz 2020
  • 18 Nis 2019 tarihinde katıldı
  • 0 Takip ediliyor0 Takipçiler
  • 37 haftalık anneler tartışmasında

bir_pasa_annesi bizde 36+3 canım geçen hafta Pazar Pazartesi nerdeyse hiç hareket etmedi. Hemen gittim uyuyordu bi sıkıntı yok dedi doktorum. Yeri daraldığı için içerde halay çekmesini bekleme dedi 😂gün içerisinde 10 hareket say( mesela sabah 9 akşam 8 arası ) dinlen soluna yat ayakta kalma fazla dedi. Az olursa gel diye söyledi. Rabbim hayırlısıyla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin

• Mom46 Banada 28. Haftada yapıldı canım. Aynı senin gibi kasılmam ve sancım vardı. Ben de tedirgin olmuştum. Bi sıkıntı olmadı şuan 35. Haftadayız

• edaaedaa33 Canım depolarda yok diolar ama bulunduğun yerdeki eczaneleri arayıp sorarsan bulabilirsin. Ben öyle buldum.

• Süt-maydanoz buhari tartışmasında

Slna ben bu uygulamayı yaptıktan sonraki ay hamile kaldım. Tabi klomen ve çatlatma iğneside kullanıyordum hangisi vesile oldu bilmiyorum. Süt ve maydanoz buharından sonra afedersiniz ama içimdeki iltihap tamamen boşaldı. İlk sıcağı geçince otur ama

• Slna bunu yanıtladı.
      • Mom46 Ben de burdayım gece oldumu başlıyor herşey ağrılar tekmeler dans ediyor sanki 😂odaları geziyorum resmen sabaha kadar. Bi de sinir oluyorum ki bu halime sorma 🤦🏻‍♀️

• Grisayfa Benimde beyazlarım çok fazla moralimi çok bozuyor bana hint kınasının kullanılmadığını söyledi doktorum bu konularda çok katı belkide o yüzden bilmiyorum.

• Ftszgn Canım doğum ücretlerini öğrendinmi Erken doğum gözüküyor banada 35i tamamlarız inşallah.Hastane olarak hiç sevmiyorum ama tanser bey çok iyi. Mesala doğumhane tarafında 3 kişilik sancı odası var bu hiç hoşuma gitmedi odada karşılasak sancıyı olmuyormu🤷🏻‍♀️ 10 gün sonra kontrolüm var sorucam hepsini

• Aliss_36 Benimde ayni şekilde ağrılarım oluyor canım 29 haftalık olduk dayanamıyorum ben de artık. akşamları ütüyle havluyu ısıtıp koyuyorum gecede yatmadan bi kere daha ısıtıyorum öyle geçiyor.

• Doguruyorum kizlar 😅 tartışmasında

Dmce Cemre geldimi meleğin 🥰 Bizede haber ver lütfen güzel haberlerini bekliyoruz. 👼🏻

• Doguruyorum kizlar 😅 tartışmasında

Dmce Cemre dualarım seninle ve bebeğinle rabbim çok kolay bi doğum nasip etsin. Kuzunu sağlıklı bi şekilde al kucağına.

• Dmce bunu yanıtladı.
                • Dmce bunu beğendi.
                • 24 haftalık hamile tartışmasında

Bende var canım başından beri sırt bacaklar her akşam oluyor ve beni çok huzursuz ediyor doktora da hiç sormadım neden diye

• Zb1906 canım merhaba Eskişehir den yazıyorum sana. Kayseri de kardeşim var ona ziyarete gittik geçen hafta. Gitmişken bide Kayseri de muayene olayım dedim 21 haftalık hamileyim Mustafa beye gittik çok iyi bi doktor olduğunu düşündüm hatta dedim doğuma Mustafa beyemi gelsem çok kararsızım. Doktor ve hastane hakkındaki bilgilerini paylaşırmısın benimle ☺️

• elif41asel Canım rabbimin izniyle hiç bi sıkıntı yoktur bebişinde özeller bu durumu ticaret e dönüştürmüş. Aynı o parayla yapılan kan testini bendede istediler. Hangi şehirdesin bilmiyorum ben Eskişehirdeyim özel hastane istedi bendende. Ama ben öncesinde biliyordum buradaki tıp fakültesinde ücretsiz yapıldığını doktorumada söyledim ama imkansız yok öyle bişey dedi ben de gittim tıp fakültesinde yaptırdım testi doktorum şok oldu. Genetik bölümüne direk gidip yaptırdım kanımı aldılar ordan gönderdiler. Sana tavsiyem varsa yaşadığın şehirde ünv hastanesi genetik bölümüne git konuş ayni teste insanlar dünyanın parasını veriyor bilmedikleri için yazık günah gerçekten. Canını hiç sıkma üzülme boş yere. Ticaret e çevirmişler işi.
                    • Marayy ben de çatlatma iğnesiyle hamile kaldım canım hamile olmadığım aylarda bütün belirtileri yaşadım. Hamile kaldığım ay hiç bi belirtim olmadı. Rabbim sanada nasip eder inşallah. Kafanı rahat tut taktıkça olmuyor.