Dmce okudim cnm ayetel kürsi yi rabbm kurtarsin

Dmce Cemre geldimi meleğin 🥰 Bizede haber ver lütfen güzel haberlerini bekliyoruz. 👼🏻

CEMRE Bebiş doğdu mu ikinizde saglıklısınızdır umarım

Dmce bana suni 5 saat sonra etki etti. Sancıdan bahsedip korkutmayayım 😂 epidural al hemen sancı baslayınca

Dmce aminn allah razı olsun😍 bizimde erken doğum riskimiz var bize de dua edin çok zor yollardan geldik 30.haftaya.

Rabbim yardimcin olsn sag salim kucagina alirsin insallah cnm okudum

Dmce Allah razı olsun kuzum ne güzel dua hepimiz öyle doğuralım İnşallah 🥰🥰😍

@Dmce OkUDUM Allah yardımcın olsun canım. Bir nefeste kurtarsın evladına kavuştursun inşallah🤲🏻🤲🏻🤲🏻

Dmce 1 saat daha bekleydi bari rabbim kolaylik versin canim o acılar çok zor

@Dmce ha gayret canım az daha sabret sonra kuzucuk kollarındaaa 🤱🏻ohh yaaa kıskandım valla daha 10 haftam var. Kuran okuyorum senin içinde dua ediyorum Allah yardımcın olsun🤲🏻

Dmce
Allah yardımcın olsun canım benim inşallah kolay bi doğum olur okurum ben tabi dua da ederim gönlündekinden de güzel olsun herşey sağlıcakla kucağına al inşallah 🤗

Canimask

rumeyssa

Kbrbydk

Muhammed_123

baby10

Syst333

Nazerin tek tek yazamadim kizlar valla sizin dualarinizla gece 12 de 9 santum acikligim vardi ama daha dayanilabilevek durumda degildim hic bi sekilde ilerleleme olmadi kimseye dogum hikayetmi anlatip uzmek istemiyorum 🙄zorlwndim evet bebegin basida yanlis yerdne gelince kitlenmis kalmis gece 5 te sezeryana aldilar suan bebeisim yanimda hem suni hem kendi sancim hem bildigin 3 4 kere normal dogum denedik ams sonuc sezeryan muhtemelen normal dogum yapar gibi oldugundan binlerce kez sukur sutumde geldi ayaga kalkmayi bekliyorz bakalim Allah hepinizene bin kere razi olsun zar zor yazdim insallah hepinizin anlatacak guzel dogum hikayeleri olur 🥰🤲🏻

Dmce geçmiş olsun sağlıklı olun da gerisi önemli değil canım

Çok geçmiş olsun normal yada sezeryan doğum önemli değil siz ve çocuğunuz iyi olun gerisi önemli değil 😊

Dmce geçmiş olsun canım benim gerçekten üzüldüm ama sağlıkla kucağına almışsın ya çok şükür güle güle sağlıkla huzurla büyüt bebişini İnşallah 🤲