rumeyssa ya inslalah ne guzel insanlarsiniz ya 🤗valla okudukca mutlu oluyorim

Kbrbydk sagolasin canimm benim bana ettigin bir duanin bin misli sana doner insalah

Dmce amin allah razı olsun bende oğlum için muhammed adını koyacam inşallah 💙

Dmce amin allah razı olsun bende oğlum için muhammed adını koyacam inşallah 💙

Dmce kendimi doğuruyor gibi o anlarım gözümün önünde canım umarım tez zamanda iyi haberini alırız

Dmce Rabbim bir avazda kurtarsın kolaylık versin sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah canım 🤲

• Dmce bunu yanıtladı.
    • Dmce bunu beğendi.

Dmce cemre cim 🤲🤲Rabbim seni darda bırakmasın bi avazda kurtarsın sağ salim kucağına al inşaallah bende 3 gün sonra bekliyorum bebeğimi bizlerde duandan mahrum birakma

• Dmce bunu yanıtladı.
      • Dmce bunu beğendi.

Balkizinanesi yaaa rabbim kizinads sanada saglik sihat kolayliklar versin insallah cok sagol 🥰sanci oyle devamli olmuyo nefes molasi oluyo bin sukue

Dmce Ay ne güzel bir gün-de geliyorr bebisss 😂 rabbim yar ve yardımcın olsunn rabbim meryem anamizin yardimini sağlasın sana 🤩

Dmce canimm bir Ayetel Kürsi de 39 haftalık kızımla bizden size hediye olsun sağ saglim kucağına alırsın inşallah bebeğini hayırlısıyla ☺️ mutlaka bilgilendir merak ederiz sizi

Bi tane de benden minik fındığımla ❤ Yalnızın Yardımcısı Allahtır Korkma sakin ol dua evet zor Ama Hepsi Geçicek Duymamaya çalış 🙏🏻 Dilerim Rabbim seninle olsun 🤲🏻❤

Dmce Dua en büyük yardım Rabbim hep dua edip dua alan insanlardan etsin bizi inşallah canım 🤲

Dmce okudim cnm ayetel kürsi yi rabbm kurtarsin

Dmce Cemre geldimi meleğin 🥰 Bizede haber ver lütfen güzel haberlerini bekliyoruz. 👼🏻

CEMRE Bebiş doğdu mu ikinizde saglıklısınızdır umarım

Dmce bana suni 5 saat sonra etki etti. Sancıdan bahsedip korkutmayayım 😂 epidural al hemen sancı baslayınca

Dmce aminn allah razı olsun😍 bizimde erken doğum riskimiz var bize de dua edin çok zor yollardan geldik 30.haftaya.

Rabbim yardimcin olsn sag salim kucagina alirsin insallah cnm okudum

Dmce Allah razı olsun kuzum ne güzel dua hepimiz öyle doğuralım İnşallah 🥰🥰😍