Esraygtf Dmce bana suni 5 saat sonra etki etti. Sancıdan bahsedip korkutmayayım 😂 epidural al hemen sancı baslayınca
Kbrbydk Dmce aminn allah razı olsun😍 bizimde erken doğum riskimiz var bize de dua edin çok zor yollardan geldik 30.haftaya.
Nrslbkc @Dmce OkUDUM Allah yardımcın olsun canım. Bir nefeste kurtarsın evladına kavuştursun inşallah🤲🏻🤲🏻🤲🏻
Dmce Suan tek tek donemiyorum Allah her yazandan her dua edenden bin kere razi olsun dualarimdasiniz son 2 santim 🤗
Nrslbkc @Dmce ha gayret canım az daha sabret sonra kuzucuk kollarındaaa 🤱🏻ohh yaaa kıskandım valla daha 10 haftam var. Kuran okuyorum senin içinde dua ediyorum Allah yardımcın olsun🤲🏻
rabia22 Dmce Allah yardımcın olsun canım benim inşallah kolay bi doğum olur okurum ben tabi dua da ederim gönlündekinden de güzel olsun herşey sağlıcakla kucağına al inşallah 🤗
Dmce Canimask rumeyssa Kbrbydk Muhammed_123 baby10 Syst333 Nazerin tek tek yazamadim kizlar valla sizin dualarinizla gece 12 de 9 santum acikligim vardi ama daha dayanilabilevek durumda degildim hic bi sekilde ilerleleme olmadi kimseye dogum hikayetmi anlatip uzmek istemiyorum 🙄zorlwndim evet bebegin basida yanlis yerdne gelince kitlenmis kalmis gece 5 te sezeryana aldilar suan bebeisim yanimda hem suni hem kendi sancim hem bildigin 3 4 kere normal dogum denedik ams sonuc sezeryan muhtemelen normal dogum yapar gibi oldugundan binlerce kez sukur sutumde geldi ayaga kalkmayi bekliyorz bakalim Allah hepinizene bin kere razi olsun zar zor yazdim insallah hepinizin anlatacak guzel dogum hikayeleri olur 🥰🤲🏻
Syst333 Dmce geçmiş olsun canım benim gerçekten üzüldüm ama sağlıkla kucağına almışsın ya çok şükür güle güle sağlıkla huzurla büyüt bebişini İnşallah 🤲
Muhammed_123 Çok geçmiş olsun normal yada sezeryan doğum önemli değil siz ve çocuğunuz iyi olun gerisi önemli değil 😊