Btldrcn gözünüz aydın rabbim bizede zamanı gelınce kolay doğumlar nasıp etsın 🤲🏻☺️meryem ana otunu nerden temin ettiniz ve neler okudunuz acaba ?

Btldrcn Allah bağışlasın. Bişey sormak istiyorum ama epidural sonrası baş ağrınız oldumu acaba

Gözünüz aydın rabbim saglikla buyutmeyi nasip etsin. Bebeginiz kac kilo dogdu acaba ??

SalihaHakanetin bende çok korkuyordum ıkınamamaktan ben sufır acı hissettim gerçekten müthiş birşey epidural ıkınmam da çok kolay oldu öncesinde ebeler çalıştırdı zaten 24 saat bile kalmadan çıktım hastaneden ve bin şükür hiç yatmadım hemen ayaktaydım

Btldrcn Sodanın gazınınasıl çıkartıyoruz Sadece ağzını açıp bekleterek mi

Btldrcn saglıcakla büyüsün yavrunuz ♥️Bi sorum olucak Meryem ana otunu nerden alabılırm acaba?

Btldrcn Allah anali babali buyutsun🙏🏻♥️ Hamilelik surecinde spor vs yaptiniz mi normal dogumu kolaylastirmak icin? Ben de normal dogum istiyorum. Kolay dogum yapan birinin tavsiyeleri onemli😍

Btldrcn nasıl yani doğduğu gibi mi verelim sodayı yok sa Bi kere gazı çıksın öyle mi

Btldrcn ah canım bende 39+2 yim ama ne sancı ne acıklık hic birsey yok ve herkes artık cok gec sezeryan olursun muamelesi yapıyor ozaman daha vaktim var diye umutlandım. Daha asagı inmedi sanki gögsümün altında poposu

Tgckync benimde bebeğim biraz iri olcak gibi o yüzden bende kilosunu merak ettim kaç kilo doğdu acaba

Btldrcn ohh ne güzel benimde son 1 haftam kaldı 40’a inşallah benim de acısız sızısız olur doğumum bende korkuyorum ya🥺

Yrnkrm herkes baş ağrısı olur dedi ama ben yaşamadım hiç doktorum kahve nescafe tüket olmaması için dedi içmedim ama yaşamadım da

Halime_dgrl12 ben hastaneye girince sodayı açtırdım Doğumdan sonra gazı çıkmıştı sodanın ağzına 2 çay kaşığı akıttık sonra zemzem verdik ve emzirdim şimdilik gaz sancısı yok çok şükür 🙏🏻