Btldrcn Allah anali babali buyutsun🙏🏻♥️ Hamilelik surecinde spor vs yaptiniz mi normal dogumu kolaylastirmak icin? Ben de normal dogum istiyorum. Kolay dogum yapan birinin tavsiyeleri onemli😍

Btldrcn nasıl yani doğduğu gibi mi verelim sodayı yok sa Bi kere gazı çıksın öyle mi

Btldrcn ah canım bende 39+2 yim ama ne sancı ne acıklık hic birsey yok ve herkes artık cok gec sezeryan olursun muamelesi yapıyor ozaman daha vaktim var diye umutlandım. Daha asagı inmedi sanki gögsümün altında poposu

Tgckync benimde bebeğim biraz iri olcak gibi o yüzden bende kilosunu merak ettim kaç kilo doğdu acaba

Btldrcn ohh ne güzel benimde son 1 haftam kaldı 40’a inşallah benim de acısız sızısız olur doğumum bende korkuyorum ya🥺

Yrnkrm herkes baş ağrısı olur dedi ama ben yaşamadım hiç doktorum kahve nescafe tüket olmaması için dedi içmedim ama yaşamadım da

Halime_dgrl12 ben hastaneye girince sodayı açtırdım Doğumdan sonra gazı çıkmıştı sodanın ağzına 2 çay kaşığı akıttık sonra zemzem verdik ve emzirdim şimdilik gaz sancısı yok çok şükür 🙏🏻

BabyD maalesef ben 37 ye kadar çalıştım çok hareketliyim Dİr zaten hiç spor yapmaya vaktım olmadı sadece son 3 hafta yürüyüş yaptım ama düzenli değildi o da

Btldrcn maşallah sağlıkla büyüsün inşallah bebeginiz ben sodayı sormak istiyorum ben de bebeğime yapmak istiyorum da madensuyu verdiniz dimi beypazarı olandan benim bildiğim kadarıyla soda meyveli olanlar doğal değil sanırım ama madensuyu doğal diye biliyorum

Btldrcn canim neyin icine koyup hastaneye goturdun ya ben evde gemus bi kapta birakmayi dusunuyorum ama dogumdan hemen sonra cikartma olayi sıkınti olur diye cekiniyorum

Btldrcn öncelikle geçmiş olsun gözün aydın canım darısı bizim başımıza inşallah 😊 kaç kilo doğu bebeğin ve adını ne koydunuz 😘

Btldrcn ne kadar güzel manşallah darısı başımıza bende çok epidural Normal doğum istiyorum dikiş acısı filanda hissetmiyormusunuz

Btldrcn merhaba hayırlı olsun gözünüz aydın 🌸 epidural konusunda benim için çok destekleyici Bi yazı oldu teşekkür ederim. Bişey sormak istiyorum doğumdan sonra odaya gelip vajinal muayene yapıldı mı size bana ilk doğumumda defalarca yapıldı yine aynı şeyleri yaşayacak mıyım korkusu var hep içimde