Btldrcn Maşallah 🧿 Allah sağlıkla analı babalı büyütsün bebişinizi şanslıymışsın ben de çok çok korkuyorum. Devlet hastanesi epidural normal Doğum yapmıyor özel hastane de beni hemen sezaryene alır diye korkuyorum. Böyle hem normal hem de rahat Doğumum olsa keşke bir de epidural normal Doğumun süresini uzatıyor diyorlar ama siz de öyle olamamış bana hemşire öyle demişti. Bir de kesiniz oldu mu ?

Btldrcn maaşallah Allah bağışlasın evladınızı 😊 ne güzel bir doğum olmuş. Darisi bana ve tüm bekleyenlere inşaallah 😊

Btldrcn mahşallah ne kadar güzel bir Doğum olmuş allah analı babalı büyütsün sağlıklı uzun ömürleri olsun
    peki meryem ana otunu tam olarak nasıl hazırladın ne okudun yada Doğuma yakın başka şeyler yaptın mı

Btldrcn maşallah darısı benim başıma inşallah son 98 günüm çok duygulandım okurken hikayeni darısı tüm hamilelere inşallah ♥️ Meryem ana otu bende arıyorum nerden aldınız acaba nerde bulabilirim bende

Sunay10_ Suya koydum canım nas felak ayetel kürsü Meryem suresi okudum evde bi bardak içtim hastanede de doğuma girmeden içtim bir de sancılarım yoğunlaşınca sıcak duşa girdim o da çok iyi geldi

Maşallah ne güzel 😍 Gözünüz aydın bizede nasip olur inşallah böyle güzel doğum 🤲

Normal Doğumda odaya insanlar kafasına göre girip çıkmıyor değil mi? Normal doğum yapılan odayı da gördük , yatak kapıya doğru konumlandırılmış giren rahatça görür herşeyi çok tedirgin oldum 🤐
        meraklı akraba insan çok 😒

Btldrcn maaşallah hayırlı olsun hayırlı ömürleri olsun insallh. Bizede dua edin kolay olsun bende epiduralli normal olacak nasipse yani acı sifirmi yoksa sanciyi en azami indiriyordu ikinmayi hissediyormusunuz o an bunlari merak ediyorum birde afedersiniz tek sığındığım nokta ıkınmaya tuvaletimin gelmesi öyle bisey oldumu sizde yada idrarınız en cok bu endişelendiriyor 🙈🙈 tekrar gözünüz aydın

Hayırlı olsun ❣️ Peki doğuma hazırlık için herhangi bi egzersiz spor vs yaptınız mı?

Çok şükür rabbim herkese nasip etsin inşallah Allah evladınızı size bağışlasın

Kızlar doktordan çıktım şimdi geçen hafta 20dı şimdi 21 olması lazım 20 sesi normal sesi ama kafama takıldı

Btldrcn Ne güzel.. Hayırlısı olsunn Güle güle büyüt inşallah sağlıkla sihatle Rabbim bize de nasip etsin tez zamanda kurtarsın 🤲🤰😍😍💐💐💐💐

Ay ne güzel bende 40+1 oldum ve ne ağrı var ne açıklık umarım sizin gibi olur benimde .. Allah analı babalı büyütsün sağlıkla 🌸

Btldrcn nasıl hazırlanıyor peki 😊 bu arada hayırlı olsun. Darısı bizlerin başına

Btldrcn gözünüz aydın rabbim bizede zamanı gelınce kolay doğumlar nasıp etsın 🤲🏻☺️meryem ana otunu nerden temin ettiniz ve neler okudunuz acaba ?

Btldrcn Allah bağışlasın. Bişey sormak istiyorum ama epidural sonrası baş ağrınız oldumu acaba