Kubraismail61 inş istediğin gibi olur cnm 🙏
38 haftalık gebeler /sohbet
glnzk al benden de o kadar aynı şekilde 38+4 bu gidişle 40 lı haftaları bulurum diye düşünüyorum. Zerre belirti yok gayet rahatım sanki hiç hamile değilmişim gibi ne ağrı ne acı
Bende korkudan uyuyamadim :( cumartesi genel anesteziyle sezeryan olacagim zor ayilirim bebegime bakamam diye cok korkuyorum :( buradan dogum hikayelerine bakiyorum
37+3 olduk 1saat önce. 3.hamileliğim ve ilk ikisi normal bi aksilik olmazsa bu da normal olacak inşallah Ocak başını bulsun diye dua ediyorum bende ama hayırlısı bakalım 🤷♀️
Nefesmom hafi ya 😅 iyi çok Şükür birler olmasın da 😅 bir cm dedi de 2 haftadır hala tık yok 😅 nazlı kızım 🤣 sizin cinsiyetiniz nedir?
Hatice38Elya bebeginiz dönmedi mi hala ? Benim de hiç belirtim yok bekliyorum öylece.
Bizde 37+6 olduk çarşamba günü sezeryan günü verdiler insallah hepimiz bebeklerimizi sağlıkla kucagimıza aliriz.
Kızlar pazartesine gün verdiler hepimiz için hayırlısı olsun inş🙏
Yeliz2311 iki yakın arkadasım da genel anestezi ile oldular, hiç öyle korkuttukları gibi değil insanların ya. Sadece kendine gelmesi biraz daha uzun sürüyormuş, sütleri de gelmişti öyle mide bulantısı aşırı bas ağrısı falan da olmamış ama tabi dikiş yeri ağrısı illaki olacaktır o da zamanla geçecek diye motive ediyorum kendimi ben ..