Yenidilek daha fazla beklersek daha fazla karnımız çatlayacak 😂😂 umarım cok çatlamadan gelir oglum anasını düşünür 😅😅😅❤️

NesliCan1 37+5 de biz olduk evet ittiriyor agrim var kasilmam da var ama baska bir belirti yok acilma gecen hafta kontrolde de yoktu bakalim 16 sinda kontrol var o zamana kadar beklerse ki umarim beklemez gelir😉sabirsizlaniyorum.acilma var mi bakacagiz?

Nefesmom hafi ya 😅 iyi çok Şükür birler olmasın da 😅 bir cm dedi de 2 haftadır hala tık yok 😅 nazlı kızım 🤣 sizin cinsiyetiniz nedir?

Hatice38Elya bebeginiz dönmedi mi hala ? Benim de hiç belirtim yok bekliyorum öylece.

Derderya aynen bende 38+1 belim ve kasıklarımda ağrımm varr adet olmuşum gibii

Bizde 37+6 olduk çarşamba günü sezeryan günü verdiler insallah hepimiz bebeklerimizi sağlıkla kucagimıza aliriz.

nesliibb nisan falanda gelmedi en azindan bi belirti olduğunu anlıcam

Kızlar pazartesine gün verdiler hepimiz için hayırlısı olsun inş🙏

NesliCan1 benimde kizim olacak insAllah Allahin izniyle.hafif bir sancim var beklemedeyim bir an once saglikla gelse prensesim❤

Yeliz2311 iki yakın arkadasım da genel anestezi ile oldular, hiç öyle korkuttukları gibi değil insanların ya. Sadece kendine gelmesi biraz daha uzun sürüyormuş, sütleri de gelmişti öyle mide bulantısı aşırı bas ağrısı falan da olmamış ama tabi dikiş yeri ağrısı illaki olacaktır o da zamanla geçecek diye motive ediyorum kendimi ben ..

Ilkgul 36+3 üm bugün ilk defa çatı muanesi oldum gerçekten hiç acıtmadı doktorum ilk defa oldugumu söyledim canım yanmadı yani ben çok acır diye bekliyodum hiçte öyle abartıldığı gibi değilmiş ya 😄

Busraademir ben yaptıramadım o yüzden Pazartesi günü sezaryen yapacaklar

Ilkgul benimde güya dün 40 haftalık olmuştuk doktora gittiğimde 38 ölçtü bu sefer zaten benim hesabıma göre de öyleydi. Benim kız Doğum kanalına inmiş baskısından dolayı kuyruk sokumunda ağrı var oturamıyorum düzgün 😕

Busraademir ne güzel ya seninki kolay geçmiş Canım ben çok kastım kendimi elimde değildi bilmiyorum neden öyle oldu 😓o yüzden hem acıdı hem uzun sürdü .. doktor da sağlıklı bir sonuca varamadı . Haftaya tekrar bakıcam dedi

Ilkgul kendini kasmadığın sürece gayet kolay ne acısı var ne bişe kasarsan kendini sen zorlanırsın başka yere bak başka şey düşün😍

Kdrkdr benim de dönmedi ve günü gününe aynıyız 🤭 ne olacak diye düşünüyorum devamlı 😬