Ilkgul allah razi olsun cok sagol bebginiz kac kilo bu arada
38 haftalık gebeler /sohbet
Ilkgul 37+5 olduk özellikle geceleri kasıklarım ağrıyor kasılmalarım olduğunda da bebek bir yere toplanıyor karnım taş gibi oluyor arada belime ağrı giriyor ama bu yazdıklarım hep düzensiz yalancı sancıya yoruyorum çünkü ne nişan var ortada nede suyun gelmesi 😅 cuma günü kontrolüm var artık hayırlısı bakalım
3_melek_annesi Cumartesi gittiğimizde 2.800 gr dı minyon olcak dedi doktorumuz
Deletedmom00180 hepimiz için hayırlısı olsun canım 🙏 bende yarın gitçem geçen gittiğim de bavulunu al gel demişti bakalım yarın neler olacal😂
Ilkgul amin inşallah 😅
Ilkgul 37+5 olduk bebeğim hala doğum pozisyonu almadı çatım normal doğuma çok müsaitken inşallah son dakika bi değişiklik olmaz korkuyorum suni sancıdan ve kendimi normale hazırlamışken başka bişi olmasından ne sancım var ne en ufak bi ağrı
Bizde 38+4 üz. Kasılmalar vardı ama bugün ilk defa yalancı sancılar hissettim. Çatı ağrısı dışında zorlayan bişey yok. Bebişim dönmedi ahh bi de döneydi😪
Kubraismail61 inş istediğin gibi olur cnm 🙏
glnzk al benden de o kadar aynı şekilde 38+4 bu gidişle 40 lı haftaları bulurum diye düşünüyorum. Zerre belirti yok gayet rahatım sanki hiç hamile değilmişim gibi ne ağrı ne acı
Bende korkudan uyuyamadim :( cumartesi genel anesteziyle sezeryan olacagim zor ayilirim bebegime bakamam diye cok korkuyorum :( buradan dogum hikayelerine bakiyorum
37+3 olduk 1saat önce. 3.hamileliğim ve ilk ikisi normal bi aksilik olmazsa bu da normal olacak inşallah Ocak başını bulsun diye dua ediyorum bende ama hayırlısı bakalım 🤷♀️