Ilkgul 37+5 olduk özellikle geceleri kasıklarım ağrıyor kasılmalarım olduğunda da bebek bir yere toplanıyor karnım taş gibi oluyor arada belime ağrı giriyor ama bu yazdıklarım hep düzensiz yalancı sancıya yoruyorum çünkü ne nişan var ortada nede suyun gelmesi 😅 cuma günü kontrolüm var artık hayırlısı bakalım

Deletedmom00180 hepimiz için hayırlısı olsun canım 🙏 bende yarın gitçem geçen gittiğim de bavulunu al gel demişti bakalım yarın neler olacal😂

Ilkgul benimde 38 oldu bugün ama bugün öğleden itibaren bende akşama kadar ishal oldu bu doğum belirtisi mi bilmiyorum ve bugün ilk defa yarım saat aralıklarla birkaç kez her seferinde 15 dk falan süren karnımda sertleşmeler oldu. Sizlerde de oluyor mu?

Ilkgul 37+5 olduk bebeğim hala doğum pozisyonu almadı çatım normal doğuma çok müsaitken inşallah son dakika bi değişiklik olmaz korkuyorum suni sancıdan ve kendimi normale hazırlamışken başka bişi olmasından ne sancım var ne en ufak bi ağrı

Bizde 38+4 üz. Kasılmalar vardı ama bugün ilk defa yalancı sancılar hissettim. Çatı ağrısı dışında zorlayan bişey yok. Bebişim dönmedi ahh bi de döneydi😪

ekara sertleşme ishal Doğum belirtisi diye okudum cnm vücut hazırlık yapıyormuş

Ilkgul ben 2-3 gün ishal oldum dün nişan geldi sancım çıktı nst de ama 10 dakikada 3 kez olmalı diyor doktorum öyle değilse hiç boşuna gelme dedi. O kadar da sıklaşmadı 2 gündür sancım

glnzk al benden de o kadar aynı şekilde 38+4 bu gidişle 40 lı haftaları bulurum diye düşünüyorum. Zerre belirti yok gayet rahatım sanki hiç hamile değilmişim gibi ne ağrı ne acı

Bende korkudan uyuyamadim :( cumartesi genel anesteziyle sezeryan olacagim zor ayilirim bebegime bakamam diye cok korkuyorum :( buradan dogum hikayelerine bakiyorum

Ilkgul bende olabilir diye düşünüyorum çünkü daha önce böyle bişey yoktu. Bakalım hayırlısı

37+3 olduk 1saat önce. 3.hamileliğim ve ilk ikisi normal bi aksilik olmazsa bu da normal olacak inşallah Ocak başını bulsun diye dua ediyorum bende ama hayırlısı bakalım 🤷‍♀️

Yenidilek daha fazla beklersek daha fazla karnımız çatlayacak 😂😂 umarım cok çatlamadan gelir oglum anasını düşünür 😅😅😅❤️

NesliCan1 37+5 de biz olduk evet ittiriyor agrim var kasilmam da var ama baska bir belirti yok acilma gecen hafta kontrolde de yoktu bakalim 16 sinda kontrol var o zamana kadar beklerse ki umarim beklemez gelir😉sabirsizlaniyorum.acilma var mi bakacagiz?