ekara sertleşme ishal Doğum belirtisi diye okudum cnm vücut hazırlık yapıyormuş

Ilkgul ben 2-3 gün ishal oldum dün nişan geldi sancım çıktı nst de ama 10 dakikada 3 kez olmalı diyor doktorum öyle değilse hiç boşuna gelme dedi. O kadar da sıklaşmadı 2 gündür sancım

glnzk al benden de o kadar aynı şekilde 38+4 bu gidişle 40 lı haftaları bulurum diye düşünüyorum. Zerre belirti yok gayet rahatım sanki hiç hamile değilmişim gibi ne ağrı ne acı

Bende korkudan uyuyamadim :( cumartesi genel anesteziyle sezeryan olacagim zor ayilirim bebegime bakamam diye cok korkuyorum :( buradan dogum hikayelerine bakiyorum

Ilkgul bende olabilir diye düşünüyorum çünkü daha önce böyle bişey yoktu. Bakalım hayırlısı

37+3 olduk 1saat önce. 3.hamileliğim ve ilk ikisi normal bi aksilik olmazsa bu da normal olacak inşallah Ocak başını bulsun diye dua ediyorum bende ama hayırlısı bakalım 🤷‍♀️

Yenidilek daha fazla beklersek daha fazla karnımız çatlayacak 😂😂 umarım cok çatlamadan gelir oglum anasını düşünür 😅😅😅❤️

NesliCan1 37+5 de biz olduk evet ittiriyor agrim var kasilmam da var ama baska bir belirti yok acilma gecen hafta kontrolde de yoktu bakalim 16 sinda kontrol var o zamana kadar beklerse ki umarim beklemez gelir😉sabirsizlaniyorum.acilma var mi bakacagiz?

Nefesmom hafi ya 😅 iyi çok Şükür birler olmasın da 😅 bir cm dedi de 2 haftadır hala tık yok 😅 nazlı kızım 🤣 sizin cinsiyetiniz nedir?

Hatice38Elya bebeginiz dönmedi mi hala ? Benim de hiç belirtim yok bekliyorum öylece.

Derderya aynen bende 38+1 belim ve kasıklarımda ağrımm varr adet olmuşum gibii

Bizde 37+6 olduk çarşamba günü sezeryan günü verdiler insallah hepimiz bebeklerimizi sağlıkla kucagimıza aliriz.

nesliibb nisan falanda gelmedi en azindan bi belirti olduğunu anlıcam

Kızlar pazartesine gün verdiler hepimiz için hayırlısı olsun inş🙏

NesliCan1 benimde kizim olacak insAllah Allahin izniyle.hafif bir sancim var beklemedeyim bir an once saglikla gelse prensesim❤