Kızlar biz 38 hafta olduk bizde sadece bel ağrısı var başka bişey yok benim kızım gelmek için belirti vermiyor Sancım gelmezse suni sancı olayından tırsıyorum sizde durumlar nedir😶

Bizde bugun 38 oluyoruz ya kizlar sabah ta vardi simdide var adet ağrısı var boyle hafifte belime vuruyo hic şiddetli degil ama nisan falanda gelmedi yalanci sanci midir sizce yoksa dogum yakin miki boyle oldu bugun

Ozlem35 gelmeyi düşünmüyorlar anne karnını çok sevdiler küçük minnaklar sanırsam☺️

38+3olduk gelen giden yok malesef bakalim ne zamn gelicek asiri derece toplaniyo

Ilkgul Kesinlikle :) Diyorlardir dış dünyaya gelip ne yapcam en güzeli annemin karnında kalayım...Ne dert var ne tasa 😂

Bence de yay burcunun rahatlığı var 😂

Ilkgul vala bendede sancılar hafif gözükuyo ama beyfendinin keyfi rahat hiç gelmiyecekmiş gibi duruyo normal doğum istşyorum🤗

Ilkgul 38+3 oldum. 2 gün önce nişan geldi 1 cm açılma var. Doktorum aslında haftaya suniyle başlatacaktı ama nişan geldiğini görünce kendi sancını beklicez dedi. Oda gelmiyo sağolsun :))

38+4 olduk ama tık yok bizdede kontrolede gitmedim haftaya gitcem bakalm çatı muayenesi olurum belki sonrada Allah Kerim 😅 herkes 2020ye doğur bekle diyo ama elimde olan bisey degil 😂😂😂