Ozlem35 gelmeyi düşünmüyorlar anne karnını çok sevdiler küçük minnaklar sanırsam☺️

38+3olduk gelen giden yok malesef bakalim ne zamn gelicek asiri derece toplaniyo

Ilkgul Kesinlikle :) Diyorlardir dış dünyaya gelip ne yapcam en güzeli annemin karnında kalayım...Ne dert var ne tasa 😂

Bence de yay burcunun rahatlığı var 😂

Ilkgul vala bendede sancılar hafif gözükuyo ama beyfendinin keyfi rahat hiç gelmiyecekmiş gibi duruyo normal doğum istşyorum🤗

Ilkgul 38+3 oldum. 2 gün önce nişan geldi 1 cm açılma var. Doktorum aslında haftaya suniyle başlatacaktı ama nişan geldiğini görünce kendi sancını beklicez dedi. Oda gelmiyo sağolsun :))

38+4 olduk ama tık yok bizdede kontrolede gitmedim haftaya gitcem bakalm çatı muayenesi olurum belki sonrada Allah Kerim 😅 herkes 2020ye doğur bekle diyo ama elimde olan bisey degil 😂😂😂

Ilkgul 37+5 olduk özellikle geceleri kasıklarım ağrıyor kasılmalarım olduğunda da bebek bir yere toplanıyor karnım taş gibi oluyor arada belime ağrı giriyor ama bu yazdıklarım hep düzensiz yalancı sancıya yoruyorum çünkü ne nişan var ortada nede suyun gelmesi 😅 cuma günü kontrolüm var artık hayırlısı bakalım

Deletedmom00180 hepimiz için hayırlısı olsun canım 🙏 bende yarın gitçem geçen gittiğim de bavulunu al gel demişti bakalım yarın neler olacal😂

Ilkgul benimde 38 oldu bugün ama bugün öğleden itibaren bende akşama kadar ishal oldu bu doğum belirtisi mi bilmiyorum ve bugün ilk defa yarım saat aralıklarla birkaç kez her seferinde 15 dk falan süren karnımda sertleşmeler oldu. Sizlerde de oluyor mu?