Happy- kbrvrl evet bazen ilgisiz davranabiliyor devlettekiler durumun varsa özel kat kat daha iyi zaten
kbrvrl Happy- aynen öyle burda tahlil falan çok alıyorlar o gün kızımı götürdüm 450 TL gitti tahlil giriş ücreti falan ama bu gidişle özele gidicem galiba
Happy- kbrvrl hangisi içine siniyorsa ona git canım benim durum yok o kadar yani özel demek para demek durum olsaydi özele giderdim bende
kbrvrl Happy- kesinlikle öyle önümüzdeki hafta bi daha gidicem eğer istediğim gibi olmazda özele giderim
mucizemARAS mrhbslm merhaba ben başka bi ilde görev yapıyorum fakat adıyamanda dogum yapıcam eşim oralı münihe hocayıda instgramda takip ediyorum dogumu sadece park hosptldamı yaptırıyo
Hatice3590 kbrvrl Merhaba tekrardan. Gebe olanları gebe polikliniklerine yönlendiriyorlarmış öyle dediler bana bugün sorduğumda. Yani siz de muayeneye girersiniz ordan yönlendirirler muhtemelen. Ama ben hiç memnun kalmadım muayene 1 dk bile sürmedi ve hastane aşırı kalabalıktı 😔
kbrvrl Hatice3590 aynen öyle bende gittim ilk gittiğimde hastalığımı anlattım yüzüme bile bakmadı iki hafta sonra gel dedi afedersiniz ama tabiri caizse mal gibi kaldım açıkçası benim amacım tahlilleri falan yapıp her şeyi netletirip özelden devam etmek çünkü özel hastane tahlillerde çok ücret alıyor
Hatice3590 kbrvrl En iyisi bence de öyle gerçekten. Kan idrar tahlili falan ben sağlık ocağında yaptırıyorum. Özelde sadece ikili test yaptırdım o da 75 liraydı çok değildi. Onun dışında başka test olmadı şimdiye kadar. Devlet hastanesi ile kesinlikle uğraşılmaz en kötü özel bile bundan iyidir
kbrvrl Hatice3590 kesinlikle katılıyorum yedi haftalık oldu benim şimdiye kadar kan sulandırıcı kullanmam gerekirken ne vitamin ne falik asit hiç bir şey vermedi çok tuhaf acaba sağlık ocağına gidip tahilillein hepsini orda yapıyorlar mı yarın oraya gidip yaptırıp özel hastaneye gideyim
Hatice3590 kbrvrl Sağlık ocağında yapıyorlar tüm tahlilleri ayrıca gebe izlem sürecine de alıyorlar sizi gayet güzel ilgilendiler benimle, folik asit falan da yazmıştı
Zeynepkilic kbrvrl Folik asiti sağlık ocağında vermislerdi bana folbiol diye. Sağlık ocağında hemşire bana dediki ya niye bu kadar telaşlısın heyecanlısın ki ilk çocuğun demi düşürürsen düşür yeniden olur falan çok şaşırıp kalmistim inan arti bidaha gelme tetenoz tarihin gelene kadar dediler sağlık ocağı sinek avlıyor sürekli doktorlar hemsireler sigara iciyor dışarıda benim gittiğim böyle tabi hepsi böyle olacak değil Adıyaman da doktorlar çok ilgisiz gercekten virüs var die işi salmislar iyice.
Zeynepkilic Selma hoca 21. Haftada detayli ultrason yapacagim dedi detayli ultrason fiyatını biliyomusunuz peki selma hocaya gidiyosaniz ?
Ssngl Zeynepkilic direk detaylı ulyrason fiyatını bilmiyorum çünkü selma hanım ultrason isterken aynı zamanda kan ve idrar tahlili de istemişti bu 3 üne toplam da 347 ödedim eşim öğretmen ve üye olduğu sendikanın hastanedeki hizmetleri için %15 indirimli fiyatıydı tabi ki bu. Ama genelde kan tahlillerine 90-105 lira ödüyordum geriye 247 kalıyor bir kısmı da idrar tahlili ücreti olunca bence 200 lira gibi bişey çıkıyor sanırım
Zeynepkilic Ssngl Valla çok teşekkür ederim benim eşimde jandarma olunca tsk indiriminden yararlanıyoruz
kbrvrl Zeynepkilic ciddi olamazsın bu nasıl bi üslup nasıl iğrenç bi düşünce şekli çoğu insan o duyguyu yaşamak için ne acılar çekiyor ne paralar harcıyor bu kadar kolay mı bi candan vazgeçmek nasıl bi sağlıkçı düşüncesi bu siz bi laf etseniz sağlıkçılara şiddet diye kendilerini öldürürler Allah yardım etsin o acıyı yaşamadığı için kolay geliyor galiba üzülüyorum bu tür düşüncelere 😔
Zeynepkilic kbrvrl valla bak bende sasirdim kaldım ne diyeceğimi bilemedim kelimeler tükendi sadece Allah korkusun niye düşürüyüm diyebildim yani aynen allah kimseye yasatmasin daha ortada yokken sadece küçücük bir keseyken bile nasıl seviniyoruz seviyoruz. Bende üzülüyorum ama Allah yinede düşmanımıza bile yaşatmasın bu acıyı 😘
Mommasya Ilk gebeligim sorunluydu çoğu doktoru denedim;Munihe,Selma ve Meral Hocayi. En son Mehmet Gül e gittim ve cok memnun kaldım gercekten cok tecrübeli ve bilgili bir doktor cok memnunum