selamun aleyküm arkadaşlar bende kahta’da oturuyorum. 7 yıl bebegim olmadi 1 dıs gebelik gecirdim ve sag tupum alındı gitmedigim doktor kalmadı adana malatya mersin istanbul antep vs filiz hoca yillar önce kimsenin bulamadigi hastalıgi buldu kaynanam’da ve uzun süre tedavi gördü atlattı şükür.Hep niyetim ona gtmekti bi turlu nasip olmadı sonunda gittik cok sukur ve 3 ay bitti 4. ayda gebe oldugumu ogrendim. nasibim şimdiymiş demek ki ama gercekten filiz hoca muhtesem bir doktor çok merhametli gidecek olanlar bence muhakkak ona gitmeli park hosptalde meral keski cok iyi gözde de ise filiz akaltun hatipoglu.. eltim muniheye gidiyordu gozdede bebek suzuz hic fark edilmemisti bi aksilikten dolayi doktoru degistriyo ve filiz hoca bakiyo bebek ölmek uzereymis suyu bitmis nerdeyse hemen su takviyesi yapti cigerleri gelismemisti ilaclarla cigerler gelistrldi ve 8. girmesine az bi zmn vardı normal dogum yapti suni sanci ile cok sukur bebegi sagliklı.rabbim hepimize saglikli dogumlar nasip etsin hayırlı insanlarla karsılastrsin rabbim