zeynep_goktug Bende meral keskiye gidiyorum normal doğum yanlısı bir dr ama yabancı olduğum için dr hakkında çok bilgim YÖK sezeryande falan nasıl acaba
ayseaselbebegim zeynep_goktug meraba ben iki sene önce meral hanımda doğum yaptım Allah binlerce razı olsun meral hanımdan normal doğum yaptım dikişsiz suni sancısız şimdi ikinciye hamileyim yine meral hanıma gidiyorum ben iki sene önce 1400 TL ye normal doğum yaptım bu sefer illaki artmıştır
Semella Benimde eşim adıyamanlı. Biz kiliste görev yapıyoruz. Tam sömestr da detaylıya denk geldiği için adıyamanda yaptırmak durumundayım. Doğumu da takip ettigim icin münihe Yücel de istedim cok sıcakkanlı bi bayan güven veriyor normal doğum görüyorum hep. O yüzden hiç doktor bilgim de yok çok teşekkür ederim kızlar 💞💐
tubiii0106 Kubra_0233 bilmiyorm simdi ariyor msnz ama munihebhnam ozel klinigine gdiyorm cok memnunum
kbrvrl Kadriyeee dilek kaya 400 yataklı da mı acaba bende yeni öğrendim hamile olduğumu kadın doğum a bakıyorum mhrs de 3 doktor var üçüde hamile olmayanlara bakıyor randevu bulamadım
Hatice3590 kbrvrl Ben de bulamamıştım 400 yataklıda sürekli denemek gerekiyor maalesef. Hatta gebe olanlara bakmıyorlar sanmıştım uzun süre randevu bulamayınca 😅 geçenlerde denk geldi pazartesi gününe randevum var bakalım
Happy- kbrvrl bende arayıştaydım pınar kırıcıyı önerdiler ona gidiyorum guzel ilgileniyor tavsiye ederim
kbrvrl Hatice3590 bi sorar mısınız mhrs gebe olmayanlar yazdığı halde olanlar gelince bakıyor musunuz diye dora bilir misiniz
Hatice3590 kbrvrl Tabii ki sorarım pazartesi günü size yazarım tekrar. Bu arada yeni mi hamileliğiniz eğer doktor arayışındaysanız ben normalde park hospital Mehmet güle gidiyorum, devlete denemek için gideceğim. Mehmet gülü tavsiye ederim
Hatice3590 kbrvrl Ben şimdi tekrar baktım da şu an alınabiliyor randevu gebe olanlar için 2 doktor var 16 şubata veriyor en yakın
Hatice3590 kbrvrl Merhaba tekrardan. Gebe olanları gebe polikliniklerine yönlendiriyorlarmış öyle dediler bana bugün sorduğumda. Yani siz de muayeneye girersiniz ordan yönlendirirler muhtemelen. Ama ben hiç memnun kalmadım muayene 1 dk bile sürmedi ve hastane aşırı kalabalıktı 😔
kbrvrl Hatice3590 yeni 5 haftalık 4 gün önce Mehmet bülbüle gittim iki hafta sonra gelmem gerektiğini söyledi iki hafta sonraya randevu çıktı ama gebe olmayanlar yazıyor
kbrvrl Hatice3590 benim ikinci bebeğim ilkini antepte yaptım o zman kiliste yaşıyordum eşimin işinden dolayı Adıyamana tayinimiz çıktı burdaki doktorları da pek bilmiyorum
Hashastanlimona kbrvrl tekrar gittiniz mi acaba mehmet bulbule. Ben de ona randevu aldim. Cinsiyet ogrenmek icin. Soyler mi bilemedim ya😑 zaten devlet hastanesinde cinsiyet soylemiyo doktorlar diyorlar
Hatice3590 kbrvrl Anladım. Ben de çok tanımıyorum doktorları yani daha önce hiç işim düşmemişti 2 yıldır Adıyamandayım zaten. Ama Mehmet gülden çok memnunum, gerçekten iyi bir doktor, arkadaş tavsiyesiyle gitmiştim ben de ilk
Mehad4446 Bizde bu yaz geldik adıyamana görev dolayısıyla.ilk geldiğimde şans eseri meral hanıma gittim park hospitalde,onunlada devam ediyorum şuan iyi bi doktor.
kbrvrl Happy- ilkine Mehmet bülbüle gittim iki hafta sonra tekrar gel dedi ayın 18 de tekrar gidicem ilkinde pek memnun kalmadım bu defa da memnun kalmazsam değiştirmeyi düşünüyorum özele giderim büyük ihtimalle en azından insanın yüzüne bakıyorlar devlette hastalığım var onu anlatıyorum yüzüme bile bakmadı tahlil falan hiç bir şey isremedi çok tuhafıma gitti
Zeynepkilic Kubra_0233 Gözde Hastanesi’nde Selma Hanıma gidiyorum. Ama doğumu Adıyaman’da düşünmüyorum gercekten