kbrvrl Hatice3590 yeni 5 haftalık 4 gün önce Mehmet bülbüle gittim iki hafta sonra gelmem gerektiğini söyledi iki hafta sonraya randevu çıktı ama gebe olmayanlar yazıyor
Hashastanlimona kbrvrl tekrar gittiniz mi acaba mehmet bulbule. Ben de ona randevu aldim. Cinsiyet ogrenmek icin. Soyler mi bilemedim ya😑 zaten devlet hastanesinde cinsiyet soylemiyo doktorlar diyorlar
kbrvrl Hatice3590 benim ikinci bebeğim ilkini antepte yaptım o zman kiliste yaşıyordum eşimin işinden dolayı Adıyamana tayinimiz çıktı burdaki doktorları da pek bilmiyorum
Hatice3590 kbrvrl Anladım. Ben de çok tanımıyorum doktorları yani daha önce hiç işim düşmemişti 2 yıldır Adıyamandayım zaten. Ama Mehmet gülden çok memnunum, gerçekten iyi bir doktor, arkadaş tavsiyesiyle gitmiştim ben de ilk
Happy- kbrvrl bende arayıştaydım pınar kırıcıyı önerdiler ona gidiyorum guzel ilgileniyor tavsiye ederim
Mehad4446 Bizde bu yaz geldik adıyamana görev dolayısıyla.ilk geldiğimde şans eseri meral hanıma gittim park hospitalde,onunlada devam ediyorum şuan iyi bi doktor.
kbrvrl Happy- ilkine Mehmet bülbüle gittim iki hafta sonra tekrar gel dedi ayın 18 de tekrar gidicem ilkinde pek memnun kalmadım bu defa da memnun kalmazsam değiştirmeyi düşünüyorum özele giderim büyük ihtimalle en azından insanın yüzüne bakıyorlar devlette hastalığım var onu anlatıyorum yüzüme bile bakmadı tahlil falan hiç bir şey isremedi çok tuhafıma gitti
Zeynepkilic Kubra_0233 Gözde Hastanesi’nde Selma Hanıma gidiyorum. Ama doğumu Adıyaman’da düşünmüyorum gercekten
Happy- kbrvrl evet bazen ilgisiz davranabiliyor devlettekiler durumun varsa özel kat kat daha iyi zaten
Hilal0555 Kubra_0233 park hospitalde Ömer Bey var onu önerebilirim.Gözde de Selma Hanım var..Tercih sizin
Hilal0555 Kubra_0233 Devlet Hastanesinde Talha Tiryaki var O doktoru hiç bir doktora değişmem fakat normal doğuma gelmiyor önemli bir durum olmadıkça
Fatmanurvehashas Hilal0555 otogarın ordaki hastanede mi acaba? Ben de ilk kez gidicem de yabanciyim buralara
Ssngl Semella ben Gözde hastanesinde dr. Selma İnat Çapkın a gidiyorum 20+5 teyiz. Doktorumdan ilgi alakasından ve pozitif yaklaşımlarından memnunum ve önerebilirim
Ssngl kbrvrl Muayene ücreti 130 lira normalde. Benim eşim öğretmen olduğu için %15 sendika indirimi varmış anlaşmaları gereği ondan dolayı 115 lira ödüyorum. Tabi test ya da başka bişey gerektiğinde onlar içimde ayrı ücret ödüyoruz ama dediğim gibi sendika indirimi testleri ayrıntılı ulrasonu Doğumu hepsini kapsıyor.
kbrvrl Ssngl benim eşimde polis olduğu için indirim yapıyorlar galiba doktordan doktora değişiyor geçen kızımı park hospitala götürdüm 85 TL giriş ücreti aldılar galiba gözdeydi sizin dediğiniz doktor