• Gebelik
  • Yuzuk testi ile cinsiyet ogrenme😂😂

Ecrinbzkrt alyansınızı bir ipin ucuna bağlıyorsunuz. Sol elinizin üzerine (kaldır indir 1) bu şekilde yaşınız kadar sayıyorsunuz. Yüzük ileri geri giderse erkek yuvarlak dönerse kız😁 cinsiyeti belli olanlar yapsa bakalım tutacak mı 😁😂

Brgl_18 tesekkur ederım sımdı denıyeyım 2hafta sonra cınsıyet belli olur inş☺️

Hatice_aselmina benımde cin ve rus rakvımı kız gosterıyo bu erkek gösterdi 10 haftalıgım daha cnm 12.haftada öle böle bı tahmınde bulunuyormus doktorlar bakalım hangısı dogru cıkıck😁☺️

Ecrinbzkrt inşallah🙏En kısa zamanda öğrenirsin canım😍 öyle iki hafta deyip moral bozmak istemiyorum ama ben 24. Haftadayım tam öğrenemedim daha 😂😂Sanırım birazcık şans😂😂

Ecrinbzkrt tesadüf mü bilmiyorum ama oğlumda tutmuştu Çin felan tutmamıştı🤷‍♀️ Ailemdeki herkese denedim onlarda da sırayla çıkıyordu🤷‍♀️😁 bakalım hayırlısı bunda tutacak mı🙏😁

Hatice_aselmina bende gebe kalmadan önce, öylesine yüzük testi yaptım ilki kız ikincisi erkekmis🤭🤭🤗 ve şuan kızımı beklyrm 31 haftaligiz benim doğru cikmsti

Brgl_18 ya evet aslında kendımı 12haftaya ayarlamadım bazı doktorlar soyluyomus bı umut dedım yani hayırlısı olaun ya ☺️❣️

Brgl_18 banada herkez oğlan dedı bende basından beri oğlan hıssedıyorum bı kac kısı kız dedı sadece ama cogunluk oglanda buda tutarsa dogru demektır hayırlı evlat olsun yeterkı ya 🤲🏻☺️

Ecrinbzkrt aminnn canım sağlıklıca kucağımıza alalım hayırlı evlat olsunlar ne farkeder 🙏🙏🥰 sadece merak 😁😂 tutan kişi sayısı çok gibi ama bakalım rabbim gönlündeki nasip etsin inşallah 🙏